Vrienden van Rabarber

Rabarber

vriendenbeeld

Vrienden van Rabarber

Laat je verwonderen door de jeugd te laten ontdekken. 

Rabarber heeft als missie zoveel mogelijk kinderen, jongeren en jong volwassenen in aanraking te brengen met het cultuurgoed theater. Door onder andere onze educatieve programma’s volbrengen we deze missie.

Door schoolvoorstellingen aan te bieden vanaf groep 1 komen jaarlijks waanzinnig veel kinderen in aanmerking met de podiumkunsten en ervaren ze een voorstelling in een echt theater op een laagdrempelige manier. Door het educatieproject Aan de andere kant komen leerlingen uit de diverse wijken van de stad met elkaar in verbinding. Leerlingen uit groep 6 krijgen de kans om met elkaar kennis te maken door het uitwisselen van theaterervaringen. Dit is een uniek en gratis project waarbij er workshops worden gegeven op scholen en een voorstelling wordt gemaakt en gespeeld bij Rabarber. Zo hebben we nog meer educatieprogramma’s die kinderen zowel actief als receptief theater laten ontdekken en ervaren.

Onze educatieprogramma’s willen we blijven behouden, maar willen we ook uitbreiden. Dat kunnen we met de hulp van onze vrienden.
Word vriend van Rabarber en draag bij aan nieuwe ontdekkingen. Vul onderstaand formulier in om de vriendschap te sluiten.  

Delen? Graag!