SMELT

Rabarber

Agenda

SMELT

  • speelperiode: 15 januari
  • locatie: Theater Merlijn

Een groep pinguïns leeft al eeuwenlang gelukkig met elkaar samen op de Zuidpool, totdat plotseling het ijs onder hun voeten begint te smelten. Ze geven elkaar hiervan de schuld waardoor er voor het eerst ruzie onder de pinguïns ontstaat. Maar dan ontdekken ze iets: ligt het wel aan hen… of is er een andere oorzaak? De pinguïns komen dapper in opstand om zichzelf te redden.

Ik voelde iets wat ik nog nooit gevoeld had… Dat maakte me gelukkiger dan ooit, maar… tegelijk… niets voelde meer zoals vroeger. Onze wereld veranderde.

SMELT is een ontroerende, maar ook vrolijke en hoopgevende familievoorstelling over een actueel probleem.

Luister naar een interview bij Den Haag FM met Bente, Boris en Marcel vanaf 6’48” tot 28’20”


Speeldata

zo 15 januari 13.30 uur koop kaarten

Leeftijd

4+

Duur

60 minuten

Prijzen

Tot en met 18 jaar € 10,00
Volwassenen € 15,00
Korting met persoonlijke actiecode € 7,50 *
Korting met Ooievaarspas (50%)

*Alle leerlingen die dit seizoen lessen/repetities volgen bij Rabarber, kunnen met de persoonlijke actiecode één voorstelling gratis bezoeken en/of krijgen korting. Mocht u niet in het bezit zijn met de persoonlijke actiecodes, neem contact op met de receptie van Rabarber via 070 3450996.

Spelers

Dunya van Beem, Julia Bosboom, Jenel Goonewardene, Feline Gorsen, Lynn Hulsman, Benjamin van de Kamp, Stella Langbein, Boris Lebens, Elliot Slembrouck, Renée van Soest, Kyryll Stasyuk, Tessel Stijnman, Iris Weenink, Bente Sosef, Keete van der Werff, Luna Koots, Noa van Gils

Makers

Tekst en regie Marcel Roijaards Choreografie Whitney Paardekooper Muziek begeleiding Judith Linssen Decor Jan Harm Wagner Kostuum Bernadette Kijzers Licht Joost Kelderman Productie Miranda van der Kooy en Zarah Boeters
Met dank aan alle vrijwilligers!

Restitutie van reeds gekochte tickets is niet mogelijk.

Delen? Graag!

In beeld foto