Mijn opa de astronaut

Rabarber

Agenda

Astronaut

Mijn opa de astronaut

  • speelperiode: 28 apr tm 3 mei 2020
  • locatie: Theater Merlijn

Billy kan niet slapen. Nooit eigenlijk. Hij ligt in zijn bed en staart onophoudelijk naar haar. De Maan. Soms is ze groot en rond, dan lijkt het alsof hij haar aan kan raken. Op andere avonden is ze slechts een heel klein streepje aan de enorme hemel. En soms is ze helemaal verdwenen. Nergens te bekennen. Billy weet dat zeker, want hij heeft haar gezocht. Via het zolderraam klom hij op het dak, zodat hij de hele hemel goed kon afspeuren. Hoe hij ook tuurde; geen Maan.
De Maan houdt Billy wakker.

Billy heeft een Opa. Die ging vroeger weleens naar de Maan. In een raket. Opa moet de Maan gaan halen. Zodat Billy al zijn vragen aan haar kan stellen. Opa vindt het een goeie grap van Billy. Maar Billy maakt geen grap. En Opa ziet dat hij geen andere keus heeft; zijn raket moet uit de schuur.

Een avontuurlijke voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar!


Speeldata

28 april t/m 3 mei 2020

Theater Merlijn

Prijzen
Tot en met 18 jaar € 7,50
Volwassenen € 12,50
Met Rabarberpas € 6,00
Groepen vanaf 10 personen € 6,00
Korting met Ooievaarspas (50%)

De kaarten zijn niet geplaceerd.

Reserveer hier!

Spelers

Lucie van Acker, Silas ten Berge, Cornelie Van Blankenstein, Marlin Cronie, Anne Jip Feenstra, Riva van Oss, Hannah Ouwerkerk, Sem Ras, Inanna van Rennes, Tom Stoop, Silje Veeman, Elia Visser

Makers

Tekst en regie Sharon Kruijtbosch van der Vreede Muziek Roeland Drost Dramaturg Patricia Oldenhave Kostuums Marjo van der Pols Licht en techniek Joost Kelderman Decor Vasilis Apostolatos Productie Miranda van der Kooy Met dank aan alle vrijwilligers!

Delen? Graag!