MaakLabs 23-25 juni Theater Merlijn

Rabarber

Agenda

MaakLabs Theater Merlijn 23-25 juni

MaakLabs 23-25 juni Theater Merlijn

  • speelperiode: 23 t/m 25 juni
  • locatie: Theater Merlijn

‘04.00’

De wereld om 4 uur ’s nachts. Als je nog niet in slaap bent gevallen ben je te laat en als je al wakker bent ben je te vroeg. Het ooit zo simpele leven van de puber is niet meer zo eenvoudig en hun nachtrust wordt belemmerd door existentiële vragen, angsten, hormonen en eindeloze gedachten. Maar het tijdstip is ook een vacuüm waarin fantasieën en dromen de vrije loop hebben. De enige ontsnapping is in slaap te vallen, jammer dat precies dat nou net niet lukt.

Spelers ‘Maaklab Flow 4’:

Sil  Avé, Amé  Baldé, Nanou  Brinckman, Pippa van Dam, Meline  Dekker, Bruni van Dijk, Alyssa Jasmin  Doekhi, Phine  Franck, Meike  Goor, Salomée  Hoekert, Florens  Keer, Larina  Qadir, Clare  Storm de Grave, Jasper  Zwolsman

Makers:

Regie Ino Mijland Choreografie Thereza Kooijmans Lichtontwerp en techniek Joost Kelderman.


Te veel?

Waar ga je naar toe? App je als je er bent? Geen gekke dingen doen, he? Ja mam, rustig!
Wij maken ons vaak zorgen over de mensen waar wij het meest van houden. Maar, soms hebben wij niet door dat deze liefde en zorgen overweldigend over kan komen voor de ander. Liefde over het algemeen is een overweldigend, beklemmend, en ontastbaar begrip. Want, wanneer hou van iemand? Is de liefde überhaupt wel echt? Wat als je als moeder van je kind moet houden? Wat als? Wat als? Wat als?

In de voorstelling Te Veel? gaan de acteurs opzoek naar wat het betekent om echt van iemand te houden, de druk die je kan voelen tijdens deze zoektocht, en de pijn die je ervaart als de liefde niet teruggekaatst wordt. Kom kijken naar Te veel? en stap in een wereld waarin liefde je vastpakt en af en toe te veel wordt.

Spelers ‘Maaklab Pro 2’:

Valentijn  Blom, Areta  Boorsma, Livia  Botermans, Vigo  Foederer, Stella de Jong, Rosa van Konijnenburg, Kleoniki  Kottas, Tara  Lucic, Frida van Oven, Amelie  Rook, Valérie  Smissaert, Hanako  Veenhuijzen, Hannah  Vermeulen, Ali Doganay Emre  Yurukel, Vic  Zielinski

Makers:

Regie Sarah Strassburger Choreografie Annette Mandos Lichtontwerp en techniek Joost Kelderman.


Speeldata

23 juni 19.30 uur  koop kaarten
24 juni 20.30 uur  koop kaarten
25 juni 14.30 uur  koop kaarten

Leeftijd

12+

Duur

75 minuten

Prijzen

Tot en met 18 jaar € 7,50
Volwassenen € 12,50
Met Rabarberpas € 6,00
Korting met Ooievaarspas (50%)

Restitutie van reeds gekochte tickets is niet mogelijk.

Met dank aan alle vrijwilligers!

Delen? Graag!

In beeld foto

MaakLabs 23-25 juni 2023 Theater Merlijn

MaakLabs 23-25 juni 2023 Theater Merlijn

Bekijk de foto's