Equivalent (12+)

Rabarber

Agenda

Header-equivalent

Equivalent (12+)

  • speelperiode: 23 t/m 26 mei
  • locatie: Diverse locaties (start bij Rabarber)

Ben jij klaar voor een expeditie? Bereid je voor op danstheater zoals je nooit eerder beleefde, tussen 23 en 26 mei!

‘Equivalent’ is meer dan een dansvoorstelling; het is een intrigerende ontdekkingsreis naar zelfinzicht en evenwicht, die je meeneemt op een avontuur dat blijft nazinderen.  

Vanaf het moment dat je onze foyer binnenstapt, dompelen de spelers je onder in hun wereld. Het begint speels, maar wordt al snel serieuzer wanneer de jongeren zich afvragen waar zij in geloven. Geloven zij überhaupt ergens in?

Vanaf Rabarber nemen we je tijdens deze 60 minuten durende voorstelling mee naar diverse indrukwekkende locaties en word je onderdeel van een processie, waarin je uitgedaagd wordt na te denken welke van de zeven zonden en deugden jij zou willen omarmen.   

In het hart van “Equivalent” kom je terecht in één van Den Haags mooiste plekken, waar de jongeren tijdens een krachtige choreografie van de zonden en deugden, de balans zoeken in zichzelf en elkaar. 

Voel de emotie, ervaar de kracht van de muziek en laat je verwonderen door deze unieke theaterervaring en de inspirerende zoektocht naar identiteit. Reserveer nu je tickets! 

Informatie over toegankelijkheid
Een deel van de voorstelling wordt buiten Rabarber gespeeld. Alle locaties zijn rolstoelvriendelijk, maar bestaan ook uit onverharde wegen.


Speeldata

23 mei 19:30 uur uitverkocht
24 mei 19:30 uur uitverkocht
25 mei 19:30 uur besloten voorstelling
26 mei 14:00 uur nog enkele kaarten
26 mei 17:00 uur nog enkele kaarten

Leeftijd

12+

Duur

+- 60 minuten (incl. processiewandeling en afsluiting)

Prijzen

Tot en met 18 jaar € 7,50
Volwassenen € 12,50
Leerlingen (met code) € 6,-
Korting met Ooievaarspas (50%)

Spelers

Viresh van Benthem, Tristan Berkhout, Fiona Craft, Kira Erkendiep, Vigo Foederer, Feline Gorsen, Amélie Jumel-Bower, Semme Kipp, Salma Louassini de Jong, Patryk Wolny

Makers

Choreografie en regie Annette Mandos Tekst Spelers uit Equivalent Kostuums Catarina Pavan Lichtontwerp en techniek Mike Bootsman Regie Assistentie Rosa van Konijnenburg Productieleiding Miranda van der Kooy Productie Femke Hockx en Merel van Drimmelen Publiciteit en vormgeving Charlene Kortstam 

Met dank aan Stichting de Kloosterkerk, de Gemeente Den Haag, Patricia Oldenhave, Elike Roovers, Noortje Postma en alle vrijwilligers!

Restitutie van reeds gekochte tickets is niet mogelijk.

Delen? Graag!