Een goed mens

Rabarber

Agenda

Een goed mens

Een goed mens

  • speelperiode: 5 tm 7 juni 2020
  • locatie: Theaterstudio Rabarber

Deze voorstelling is wegens de corona-crisis helaas geannuleerd!

Is het in deze wereld mogelijk om een goed mens te zijn? Hoe ben ik een goed mens? Wie bepaalt dat eigenlijk? En als je een goed mens bent, loop je dan niet het risico dat iedereen over je heen loopt?

Drie goden gaan op zoek naar een goed mens. Ze komen terecht in het straatarme, Chinese dorpje Sezuan, waar ze door iedereen worden buitengesloten. Alleen de prostituee Shen Te is bereid hen onderdak te geven. Eindelijk een goed mens! De goden belonen haar met een fiks bedrag. Shen Te koopt een winkeltje. Onmiddellijk wordt ze belaagd door familie, vrienden en buurtgenoten, die van haar rijkdom willen meegenieten. Om overeind te blijven vermomd Shen Te zich als haar ‘neef’ Shui Ta, een keiharde zakenjongen. Die schopt de profiteurs het huis uit en zet ze aan het werk. Dan wordt Shen Te verliefd. Op een werkloze piloot, die ook verliefd is op haar. Of is hij vooral verliefd op haar geld?

‘Een goed mens’ neemt je mee in een achterbaks sprookje op zoek naar de beste versie van jezelf.


Speeldata

5 t/m 7 juni

Locatie

Theaterstudio Rabarber

Prijzen
Tot en met 18 jaar € 7,50
Volwassenen € 12,50
Met Rabarberpas € 6,00
Groepen vanaf 10 personen € 6,00
Korting met Ooievaarspas (50%)

De kaarten zijn niet geplaceerd.

Spelers

Shania Ajodhia, Lola van Walbeek, Lois van Gemert, Ilja van Zanten, Eliana Pegler, Rachel Butter, Julie Broecheler, Morena y Crivelli, Carolina Gaba, Anika Visser, Neeltje Boeve, Skye Smith, Finn van den Berg, Vera Cato Struving

Makers

Regie Marijn van den Bogaard

Delen? Graag!