ACT OUT – Wie wat waar is Alice! + EEN TELETUBBIE IS OOK MAAR EEN MENS DIE EEN ROL SPEELT

Rabarber

Agenda

Header-ACTOUT-v3

ACT OUT – Wie wat waar is Alice! + EEN TELETUBBIE IS OOK MAAR EEN MENS DIE EEN ROL SPEELT

  • speelperiode: 7 juni 20:30, 8 juni 18:30 en 9 juni 16:30
  • locatie: Theater Merlijn

Welkom bij ACT OUT, dé plek waar jongeren vanaf 12 jaar hun creativiteit op het podium tot leven brengen in toffe voorstellingen! Met één ticket krijg je toegang tot twee optredens op dezelfde dag. Wil je meer zien? Reserveer dan aparte tickets voor extra optredens. Bij ACT OUT is één ticket genoeg voor een dubbele dosis theaterplezier! Reserveer hieronder voor “Wie wat waar is Alice!” en “EEN TELETUBBIE IS OOK MAAR EEN MENS DIE EEN ROL SPEELT”

Speeldata

7 juni 20:30 uur koop kaarten
8 juni 18:30 uur koop kaarten
9 juni 16:30 uur koop kaarten

Wie wat waar is Alice!

Alice raakt verzeild in haar eigen droomwereld. Graag zou ze zelf de regels willen bepalen van haar eigen leven en niet meer willen luisteren naar ouders en docenten! In wonderland lijkt dit te kunnen. Op haar pad om koningin te worden komt ze allerlei figuren tegen die haar zouden moeten helpen, maar iedereen verklaard haar voor gek. Niemand wil naar haar luisteren en ze lijkt er helemaal alleen voor te staan in haar zoektocht. Wil alice wel koningin zijn? En zal ze de weg naar huis terug te vinden?

Duur: 30 minuten
Klas: Studio Musical
Locatie: Theater Merlijn (Bilderdijkstraat 35, te Den Haag)
Makers: Nathalie van der Kaaden en Annette Mandos
Spelers:Sophie C Boersma, Jasper  Zwolsman, Esmée Schneemann, Olivia Van der Harten, Bibien Marck, Philippine Snoeck, Wyaomi Dyani Demi Bhagole, Eva Conijn, Valerie Buizer, Zoë van der Meer, Kleoniki Kottas, Feline van der snel, Lin van der Heijden, Daphne van der Kooij, Elise Maat, Rixt de Haan


EEN TELETUBBIE
IS OOK MAAR EEN MENS
DIE EEN ROL SPEELT

De spelers van Studio 4 zouden graag zichzelf willen zijn, maar zitten gevangen in een toneelstuk over merkwaardige sprookjesfiguren. Waarom moeten ze die vreemde dans doen en in gevecht gaan met een stofzuiger? Het is ook een raadsel wat de Titanic, Bambi en de gore, boze wolf hiermee te maken hebben… De spelers van studio 4 doen er alles aan om te ontsnappen aan deze absurde wereld en te laten zien wie ze echt zijn. Luistert iemand naar ze als ze hun oprechte zorgen uitspreken of wordt er tot in de oneindigheid om hen gelachen als verdwaalde Teletubbies?

Duur: 30 minuten
Klas: Studio 4
Locatie: Theater Merlijn (Bilderdijkstraat 35, te Den Haag)
Makers: Marcel Roijaards en Kirsten van Tol
Spelers:Lotte Tromp, Mert Yildiz, Nore Grootens, Constantijn Brilman, Nuhaa Roosen, Josephine Boonk, Katie Morris, Ceder van Zon, Freya Balazs, Merle Schuilenburg, Jasmijn de Joode, Philip van Dijk, Emma Toto, Beau  Groenewegen, Florence Romijn

Restitutie van reeds gekochte tickets is niet mogelijk.

Delen? Graag!

In beeld foto

ACT OUT 2024: Wie wat waar is Alice! + EEN TELETUBBIE IS OOK MAAR EEN MENS DIE EEN ROL SPEELT (Musical Studio + Studio 4)

Bekijk de foto's