Vooropleiding L.O.T. l zaterdagen

Rabarber

Verwacht

l.o.t. beeld

Vooropleiding L.O.T. l zaterdagen

Rabarber heeft twee vooropleidingen de L.O.T. en het Tussenjaar

Aanmelden voor seizoen 2021/2022 kan via de link.

De L.O.T. is een vooropleiding speciaal voor jongeren om te ondervinden of het volgen van een theateropleiding iets is.

Van september tot en met februari volg je op zaterdagen intensieve lesdagen in een kleine lesgroep van 10-14 spelers. Theatervakken als improvisatie, scene-onderzoek, spel-, stem- en bewegingstechnieken en het maken van solo’s voor een presentatie staan op het programma. Tijdens de L.O.T. krijg je inzicht in jouw mogelijkheden als speler en maker en ontvang je per vak feedback en advies van de docenten over opleidingen ( MBO/HBO) die bij jou passen.

Begeleiding
Vanuit Rabarber volgt een coach jou tijdens de vooropleiding. Samen reflecteren we jouw voortgang. Kunnen je vragen worden besproken en helpen we je bij het maken van keuzes voor theateropleidingen.

Docenten
De docenten van de L.O.T. zijn bevoegde theatermakers, afgestudeerd aan een toneelschool, dansacademie of conservatorium. De meeste zijn ook verbonden aan theateropleidingen en spelen of maken professionele voorstellingen.

Toelating
Voor de vooropleidingen doet iedereen auditie. Ongeacht of je al les bij Rabarber volgt of je veel ervaring ergens anders hebt gedaan. We willen iedereen gelijke kansen geven voor een plek in de L.O.T. De auditie is in de vorm van een proefles en zien we als een wederzijdse kennismaking op de vloer. Tijdens deze dag kun je ervaren of L.O.T. bij je past.

Selectiedagen
Na aanmelding ontvang je een persoonlijk bericht van ons. Voldoe je aan de voorwaarden (leeftijd en motivatie), dan ontvang je tenminste vier weken voor de auditie een uitnodiging. Er zijn geen kosten verbonden aan de auditiedag.

In het kort
Leeftijd: Vanaf 16/17 jaar
Periode: september t/m februari
Dagen: zaterdag
Tijden: 10.00 tot 16.30 uur
kosten: € 690,-*
Inschrijvingskosten: 25,-

* prijzen onder voorbehoud. Op basis van definitief aantal uren kunnen er kleine verschillen ontstaan.

 

Delen? Graag!