RAB’S middelbare scholieren theater festival l VO

Rabarber

Verwacht

RAB’S middelbare scholieren theater festival l VO

Het RAB’S middelbare scholieren theaterfestival is een festival waarbij middelbare scholen uit Den Haag en omgeving met elkaar een theatrale strijd aangaan door het maken en spelen van een eigen voorstelling naar aanleiding van een thema.

Het festival vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020 bij Rabarber.

Thema
Het RABS theaterfestival kiest ieder jaar een ander thema als uitgangspunt van de korte voorstellingen. Het Thema van het RAB’S 2020 is ‘VRIJHEID’ en sluit hiermee aan het landelijke themajaar 75 jaar vrijheid/ 75 jaar VN.

De voorstellingen worden door zowel een professionele vakjury als een publieksjury beoordeeld. Beide jury’s geven feedback en reiken prijzen uit. Maar zoals bij alle festivals geldt: het meedoen is het belangrijkste, de prijzen maken het alleen maar extra spannend!

Naast het spelen van de voorstellingen volgen de leerlingen theaterworkshops, zijn er diverse thematische activiteiten en is er een gezamenlijke lunch en diner.

Deelnemende scholen 2019
Haags Montessori Lyceum, Johan de Witt Scholengroep, Dalton Den Haag, ’s Gravendreef College, Maerlant-Lyceum, De Populier, Floracollege,  Dalton Voorburg, Chr. Lyceum Delft.

Meer informatie over editie 2019 is hier te vinden.

Volgend jaar ook meedoen aan het RAB’S? Meld je  hieronder aan.

Aanmelden voor editie 2020

Delen? Graag!