Info primair onderwijs

Rabarber

Verwacht

workshop PO

Info primair onderwijs

Schoolvoorstellingen
Voor het PO ontwikkelt Rabarber schoolvoorstellingen, die op school in een ruim lokaal (bv. gymzaal, aula) geprogrammeerd kunnen worden. Het schoolvoorstellingsaanbod kunt u vinden op rabarber.net, in de VONK of bij de cultuurschakel.  Na uw aanvraag ontvangt u een lesbrief met praktische informatie over de voorstelling. De voorstellingen worden gemaakt door professionele theatermakers/regisseurs en gespeeld door jong talent.

Workshops
Rabarber komt ook graag bij u op school voor theater- dans- of zangworkshops. Deze kunnen worden aangevraagd ter aanvulling op een theaterbezoek, ter invulling van themaweken of ter ere van bijzondere gelegenheden. Voor iedere doelgroep en/of gewenste thema’s worden de workshops op maat gemaakt. Ook verzorgt Rabarber workshops deskundigheidsbevordering voor groepsleerkrachten. De invulling en duur daarvan kunt u zelf afstemmen met de cultuurcoördinator van Rabarber.

Kunstenaar in de klas
Een Kunstenaar in de klas is een ‘maker’. Een theatermaker van Rabarber komt op bezoek in de klas en geeft de leerlingen een kijkje in de beroepspraktijk. Rabarber werkt samen met auteurs, regisseurs, choreografen en acteurs. Aanvragen en meer informatie over een kunstenaar in de klas kunt u vinden op cultuurschakel .

Contact
Neem voor het aanvragen van lesaanbod of vragen contact op met de coördinator educatie van Rabarber via 070 3450996, sascha@rabarber.net.

Delen? Graag!