Algemene info verhuur

Rabarber

Verwacht

Algemene info verhuur

Er zijn twee theaterzalen en zes studio’s te vinden bij Rabarber
Beide theaterzalen,  Theater Merlijn als Studio 33, zijn op basis van black box theater en zijn dan ook daadwerkelijk zwart.

Omschrijving
Bij verhuur wordt er verschil gemaakt in tarieven van het spelen van voorstellingen (met theaterlicht en technicus) of het gebruik van de ruimtes voor lessen of repetities. (met TL-LED).

Geen voordoek, geen afstopping behalve zwarte doeken rondom [in de theaterzaal zijn coulissen/pootjes te realiseren], geen voortoneel, toneellijst, friezen of trekkenwand.

Overeenkomst
Bij voorstellingen in Theater Merlijn en/of Studio 33 wordt altijd een technicus van Rabarber ingezet vanwege Arbo-technische afspraken. In overleg en tegen meerprijs zijn theatertechnische materialen te huur als een elektrische piano, microfoon(s), tribune[delen]/praktikabels, beamer(s).

Toegankelijkheid
Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een gehandicaptenlift en –toilet aanwezig. Bij een voorstellingsbezoek met een rolstoel wordt een extra zitplaats vrijgemaakt.

Theater Merlijn heeft geen ringleiding en ook geen speciale voorzieningen voor slechtzienden.

Heeft u interesse in het huren van één van onze ruimtes, dan nodigen wij u graag uit om de mogelijkheden ter plekke te komen bekijken en te bespreken.

Mail voor beschikbaarheid en een gespecificeerde offerte: miranda@rabarber.net

Delen? Graag!