To be or not to be | VO schoolvoorstelling

Rabarber

Verwacht

TO be or not to be promo

To be or not to be | VO schoolvoorstelling

Een theaterspektakel over zijn en wie je niet wilt zijn.

De voorstelling ‘To be or not to be’ laat de jongerenwereld van nu zien, waarin eigenheid en het vormen van je eigen ‘ik’ een gevecht is. Een strijd die zorgt voor mentale onrust. Een rollercoaster over identiteit, horen en gehoord worden en wat dat met jou doet. Gender, afkomst, geschiedenis, opleiding, het passeert allemaal de revue.

Je stapt in een totaalbeleving waarin het individu wordt gevierd. Je gaat niet alleen een voorstelling zien, maar zelf doen is een even groot aandeel! Deze unieke samenwerking tussen Theatergroep Drang en Theaterschool Rabarber biedt op één locatie twee activiteiten aan, voor een complete ervaring van 120 minuten. Meteen na de voorstelling is er een ‘interactieve workshop’ met de acteurs in één van de theaterstudio’s van Rabarber. O.l.v. een theaterdocent ga je in op vragen als: ‘Wat heb je gezien, hoe kon het beter, wat was te gek en wat deed het met jou?’ Tijdens deze impactvolle workshop draait het allemaal om jou!

Deze immersieve en theatrale rollercoaster behandelt thema’s als mentale gezondheid, eigenheid, luisteren en gehoord worden, en de impact van factoren als gender, afkomst, geschiedenis en opleiding op jongeren. Theatergroep Drang en Theaterschool Rabarber bundelen hun krachten voor een onvergetelijke ervaring die niet stopt bij het verlaten van het theater.

Lesmateriaal:
Theatergroep Drang en Theaterschool Rabarber bieden op één locatie twee activiteiten aan, voor een complete ervaring van 120 minuten. Meteen na de voorstelling is er een ‘interactieve workshop’ met de acteurs in één van de theaterstudio’s van Rabarber. Met een theaterdocent ga je in op vragen als: ‘Wat heb je gezien, hoe kon het beter, wat was te gek en wat deed het met jou?’ Tijdens deze impactvolle workshop draait het allemaal om jou!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Sascha van Veen via sascha@rabarber.net of 070 3450996

DOELGROEP:  Voortgezet Onderwijs
LOCATIE: Rabarber, Bilderdijkstraat 35 te Den Haag
PERIODE: 11-11-2024 tot 16-01-2025

Delen? Graag!