Theatergroep De Avondploeg (17 t/m 27 jr)

Rabarber

Verwacht

Promotiebeeld Twee Tellen voorstelling van de Avondploeg

Theatergroep De Avondploeg
(17 t/m 27 jr)

Bij Theatergezelschap De Avondploeg staat de makende speler centraal. Het gezelschap beweegt zich in het Haags theaterlandschap als een ontdekkende, creatieve en speelse groep waarin we theater maken dat past in de huidige tijd.

Hoe maken wij theater en hoe maakt het ons?

We zoeken een interessante vaste bron en maken dit volledig ‘eigen’. Wat raakt ons? Wat vinden wij hiervan? Waar gaat het eigenlijk over? Zo maken we bijzondere, persoonlijke en kwetsbare voorstellingen. Onder leiding van een professionele regisseur en onder het dak van Rabarber repeteren we iedere donderdagavond. Hier vinden we elkaar op de spelvloer, bespreken we het thema, verleggen we onze grenzen en hebben we stiekem heel erg veel lol.

De groep bestaat uit veel verschillende jongvolwassenen in de leeftijd van 17 tot 27 jaar. Van studenten tot werkenden, van heel veel ervaring tot gloednieuw op de planken. Doordat de groep zo divers is, zijn de stukken die we maken voorzien van veel verschillende inzichten. Heel rijk dus.

Benieuwd naar onze laatste voorstelling? Bekijk hier de foto’s van ‘Twee Tellen’ (2024)

Word jij ook een onderdeel van onze Ploeg?

Heb jij vroeger veel toneelgespeeld en mis je het? Of heb je een prikkelende nieuwsgierigheid naar een nieuwe hobby naast je ‘volwassen’ leven? Heb je zin om iedere week te verdwijnen in de magie die verbeelding heet?
Dan moedigen we je aan om een kijkje te komen nemen! Mail hiervoor naar miranda@rabarber.net

Locatie
Rabarber, Bilderdijkstraat 35

 

Delen? Graag!