Theatergroep De Avondploeg (18 t/m 27 jr)

Rabarber

Verwacht

Theatergroep De Avondploeg
(18 t/m 27 jr)

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar? Heb je al eerder op theaterles gezeten? Dan is deze kersverse theatergroep iets voor jou!

Na een fantastisch eerste seizoen krijgt De Avondploeg steeds meer vorm. De groep gemotiveerde jongvolwassenen doet iedere donderdagavond met volle overtuiging en passie het mooiste wat er is: toneelspelen.

Wekelijks zoeken ze met hun regisseur naar wat er allemaal mogelijk is binnen theater. Ze werken met beweging, tekst, beeld, muziek, eigen materiaal/fascinaties en de wereld om hen heen. De periode maart tot en met juni wordt gebruikt om zoveel mogelijk te spelen en daarin te ’trainen’, maar ook om materiaal te verzamelen voor de voorstelling. Van september tot en met januari zetten we ons maakproces door en maken we van het verzamelde materiaal een geheel. Het seizoen sluiten we af met een prachtige voorstelling die we 4 keer zullen spelen in Theater Merlijn.

Ben jij ook zo gek op alles wat met theater te maken heeft? Wil jij een serieuze volgende stap zetten en je aansluiten bij deze fantastische groep? Laat dit weten via miranda@rabarber.net. Wij houden je dan op de hoogte van nieuwe instroommomenten. De eerstvolgende selectie avond is donderdag 15 februari 2024, je kan je hier aanmelden.

€ 510,-
De betaling hiervan zal plaatsvinden in 4 termijn (maart, juni, september, januari). Individuele afspraken hierover zijn natuurlijk altijd mogelijk. Hierover kan mailen naar (miranda@rabarber.net)

Locatie
Rabarber, Bilderdijkstraat 35

Wanneer
Donderdag van 20.00 – 22.00 (vanaf maart 2023)

Delen? Graag!