Musical Summer School

Rabarber

Verwacht

Musical summer school header

Musical Summer School

Beleef een onvergetelijke zomervakantie met de Musical Summer School bij Rabarber! Speciaal voor jongeren van 8 t/m 13 jaar, biedt deze week een bruisende mix van spel, zang en dans, allemaal gericht op het creëren van een verbluffende musicalpresentatie.

Van maandag tot en met vrijdag werk je aan materiaal (spel, zang en dans) uit een bestaande musical. Hiermee werk je toe naar een presentatie die je op vrijdagavond speelt voor familie en vrienden in Theater Merlijn op Rabarber.

Samen werken we aan het ontwikkelen van je talenten, het ontdekken van nieuwe vaardigheden en het bouwen van vriendschappen waar je nog lang na de zomer plezier van hebt. Er start een klas op 15 juli én op 22 juli, zodat je zelf kunt kiezen welke datum het beste uitkomt deze zomer! Doe je ook mee?

Week 1: 15 juli t/m 19 juli 2024 – 09:30 tot 16:30 – VOL
Week 2: 22 juli t/m 26 juli 2024 – 09:30 tot 16:30

Ja, ik doe mee!

Wat kun je verwachten:

 

Belangrijke informatie

De kosten voor de Musical Summer School bedragen €475,-. Na inschrijving ontvang je een factuur en de dient uiterlijk 4 weken voor aanvang plaats te vinden. Bij onverhoopte annulering van de week door overheidsmaatregelen nadat de betaling is voldaan, restitueren wij 75% van het cursusgeld.

Locatie: Rabarber – Bilderdijkstraat 35

Schrijf je snel in en maak deze zomer een feest met de Musical Summer School van Rabarber! Werk aan je passie, ontmoet nieuwe vrienden en ontdek jezelf op het podium van Theater Merlijn! Inschrijven

 

Delen? Graag!