Samenwerkingen

Rabarber

Verwacht

Samenwerking

Samenwerkingen

Rabarber staat voor samenwerking op educatief, cultureel en maatschappelijk gebied. Onze focus ligt op wezenlijke groei, ontdekking, creativiteit en empathie. We vormen niet alleen talentvolle artiesten, maar bieden ook duizenden kinderen en jongeren een tweede thuis voor zelfexpressie en zelfvertrouwen. Essentieel voor de participatie in een diverse samenleving.

Ontdek onze samenwerkingen:

Edith Steincollege

Onze structurele dramalessen voor het 1e en 2e jaar binnen het vak Persoonsvorming dragen bij aan de vormgeving van de 5 kernwaarden van het Edith Steincollege: Groei, Betrokkenheid, Vrijheid, Integriteit en Vertrouwen. Terwijl cognitie vanuit het hoofd wordt benaderd, staat bij Rabarber de verbeelding centraal. In spel en improvisatie leren leerlingen zichzelf én de kernwaarden op een creatieve manier kennen. Ondersteund door de lessen, leren leerlingen situaties te doorvoelen. Zo wordt het podium het middel waarmee vrijheid van expressie, integriteit en vertrouwen tastbaar worden.

Bekijk de visie van het Edith Steincollege

Dalton Den Haag

Daltononderwijs is hedendaags en bereidt leerlingen voor op de veranderende toekomst. Vanuit de vijf pijlers: verantwoordelijkheid, zelfstandighed, reflectie, effectiviteit en samenwerken ontstaat er een sterke onderlinge verbondenheid. De Dalton Theaterklassen, die vijf leerjaren beslaan, komen wekelijks samen op Rabarber. Bij ons nemen ze deel aan theaterlessen, zang en beweging. Met een samenwerking die al 20 jaar duurt, is de band tussen Dalton en Rabarber erg sterk. De jongeren leren zichzelf binnen onze muren en die van het Dalton, steeds beter kennen. Vanaf het moment dat ze in de brugklas komen, tot het moment dat de de middelbare schooltijd achter zich laten.

Bekijk meer over de Dalton Theaterklassen

Zelf ervaren hoe dramalessen de kernwaarden van uw school op een levendige manier tot uiting brengen? Neem contact op met Sascha van Veen en ontdek vrijblijvend de mogelijkheden!

Delen? Graag!