Het Rabarberkoor (8+ en 12+)

Rabarber

Verwacht

Header Rabarberkoor

Het Rabarberkoor (8+ en 12+)

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van jouw eigen, unieke geluid.

In de koorlessen van Rabarber beleef je een geweldig avontuur met je stem! Samen met andere stemmen ga je op een ontdekkingsreis waarbij je improviseert, diverse klankkleuren verkent en verhalen tot leven brengt met zang. Perfect voor iedereen van 8 jaar en ouder die meer wil zingen en nieuwe technieken wil leren!

Het Rabarberkoor tovert niet alleen een glimlach op je gezicht, wist je dat zingen je ook heel ontspannen laat voelen?

Onder leiding van Brit, onze enthousiaste muziektheaterdocent, leer je hoe je emoties overbrengt en hoe je jouw unieke verhaal vertelt met zang. Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden om samen geluid te creëren en te genieten van de harmonieën die ontstaan? Meld je dan nu aan!

Wat kun je verwachten?

De koorlessen zijn opgedeeld in twee groepen: één voor kinderen van 8 tot 12 jaar en één voor tieners van 12 jaar en ouder. In een deel van de les zing je met leeftijdsgenoten, terwijl je in het andere deel samen zingt met de andere groep. Zo ontdek je de kracht van samenzang en beleef je een nog rijker muzikaal avontuur!

Elke les duurt 90 minuten, waarvan je 30 minuten les hebt met je eigen leeftijdsgroep. Daarna komen de groepen bij elkaar en geniet je een vol uur van gezamenlijke zang.

De eerste koorlessen vinden plaats op maandag 16 september 2024

  • 8-12 jaar: 16.00-17.30 uur
  • 12+ jaar: 16.30-18.00 uur

Wanneer vinden de lessen plaats?

De lessen vinden plaats bij Rabarber (Bilderdijkstraat 35 in Den Haag) op maandagen van 16:00 tot 17:30 uur (8 – 12 jaar) en 16:30 tot 18:00 uur in de periode van september 2024 tot april 2025.

Voor de complete zangcursus betaal je slechts €295,-  Klaar om deel uit te maken van dit te gekke koor? Meld je nu aan en doe met ons mee!

Aanmelden

 

Heb je nog een vraag over de lessen? Stuur dan een mailtje naar info@rabarber.net, we helpen je graag!

 

Delen? Graag!