Musical Summer Nights

Rabarber

Verwacht

Musical summer nights header

Musical Summer Nights

Eén week voordat de zomervakantie begint is het al feest bij Rabarber, tijdens de Musical Summer Nights! Beleef een onvergetelijke week vol muziek, spel en dans en start de vakantie bomvol energie. Speciaal voor jongeren vanaf 12 jaar bieden we een bruisende week aan waarin je samen met enthousiaste mededeelnemers werkt aan een musicalpresentatie.

Musical Summer Nights: 8 juli t/m 13 juli 2024 – 15:00 tot 21:00
Let op: Op zaterdag starten we om 13:00 vanwege de presentatie!

Wat kun je verwachten:

Van maandag tot en met zaterdag werk je aan materiaal (spel, zang en dans) uit een musical en werk je toe naar een presentatie die je op zaterdag speelt voor familie en vrienden in Theater Merlijn op Rabarber. En omdat we begrijpen dat creativiteit energie kost, zorgen wij dagelijks voor een heerlijk diner en indien nodig een smakelijke lunch.

Ontdek en ontwikkel jouw talenten terwijl je nieuwe vaardigheden leert vriendschappen opbouwt. Het programma begint op 8 juli en daarna kun je meteen de wereld in voor een fantastische zomer. Doe je mee?

Ja, ik doe mee!

Belangrijke informatie

De kosten voor de Musical Summer Nights bedragen €475,-. Na inschrijving ontvang je een factuur en de dient uiterlijk 4 weken voor aanvang plaats te vinden. Bij onverhoopte annulering van de week door overheidsmaatregelen nadat de betaling is voldaan, restitueren wij 75% van het cursusgeld.

Locatie: Rabarber – Bilderdijkstraat 35

Schrijf je snel in en maak deze zomer een feest met de Musical Summer School van Rabarber! Werk aan je passie, ontmoet nieuwe vrienden en ontdek jezelf op het podium van Theater Merlijn! Inschrijven

Delen? Graag!