MaakLabs vanaf 12 jaar

Rabarber

Verwacht

MaakLabs v.a. 12 jaar

MaakLabs vanaf 12 jaar

MaakLabs (v.a. 12 jaar)
In een MaakLab ga je met elkaar op zoek naar het verhaal dat jullie willen vertellen. Onder leiding van een professioneel docentteam, ga je in deze periode een voorstelling maken. Er zal ruimte zijn voor onderzoek -welke thema’s staan centraal-, ontwikkeling en theatermaken. Ook zal je bezig zijn met verschillende invalshoeken van theatermaken en spelen. Diverse technieken zullen voorbij komen; fysiekspel, tekst, ruimtegebruik, beweging. Kortom: een vol en leerzaam jaar, waarbinnen de jongere centraal zal staan.

We hebben twee soorten MaakLabs:
MaakLab Flow 12-14 jaar is voor:
– Rabarberspelers uit het 2e leerjaar 11/12
– Nieuwe spelers in de leeftijd 12/13/14 jaar
Voor deze MaakLab kun je je direct inschrijven.

MaakLab Pro 13+ is voor:
– Rabarberspelers uit de werkplaatsen
– Rabarberspelers uit de producties
– Nieuwe spelers in de leeftijd van 15+
Voor MaakLab Pro doe je een auditie/werksessie om te kijken in welke groep jij het beste past. Huidige Rabarberspelers die in aanmerking komen voor MaakLab Pro krijgen bericht van ons over de auditie. Ben je 15+ en nieuw bij Rabarber? Geef je dan hier op voor de auditie.

De audities vinden op 3 en 4 juli plaats. De audities voor de MaakLabs Pro en familie- en jongerenproducties worden gelijk gehouden. Hierdoor kunnen we goed kijken in welke MaakLab Pro- groep jij het beste past. Daarnaast kan het zo zijn dat we jou misschien juist wel beter vinden passen in een familie- of jongerenproductiegroep.

Kosten
MaakLab Flow en Pro – € 475,-

Locatie
Rabarber, Bilderdijkstraat 35

Wanneer
Diverse dagen en tijden in de week. Voor MaakLab Flow kun je bij het inschrijven de beschikbare dagen zien. Voor MaakLab Pro kun je in het auditieproces je voorkeur voor beschikbaarheid in dagen aangeven.

Inschrijven MaakLab Flow

Delen? Graag!