KEES | schoolvoorstelling PO

Rabarber

Verwacht

Kees

KEES |
schoolvoorstelling PO

Een voorstelling over grenzeloze fantasie.
Kees heeft veel fantasie. Zijn potlood wordt een zwaard. Zijn dekbed een cape. Zijn tekeningen komen tot leven. En uit zijn ogen schiet hij laserstralen. Kees hoort zijn ouders praten wanneer hij in zijn bed ligt. Zij praten over grotemensenzaken. Die snapt Kees niet. En als Kees iets niet snapt dan: PFFFFRRRT (scheetje) …wordt hij bang. Zijn fantasie maakt van grotemensenzaken grote monsters. De tv begint tegen hem te praten. De wasbak loopt over en zijn kamer verandert in een kolkende rivier. Hij moet het monster verslaan en zijn angst trotseren!Is Kees’ fantasie nou iets om bang voor te zijn? Of kan het hem juist veel brengen? ‘Kees – (Of de jongen die teveel scheetjes liet)’ is een muzikale feel good voorstelling waarin je ontdekt dat je 100 verschillende manieren hebt om met je angsten om te gaan.

Op aanvraag kan een workshop op school worden gegeven. De  spelers van Percossa leren je dat muziek overal in kan zitten en fantasie nooit opraakt.

Periode okt 2023
Thema Angst overwinnen met fantasie
Discipline Theater, Muziek
COH-thema  Verhalen, Identiteit

Locatie: Theater Merlijn, Bilderdijkstraat 35, Den Haag
Duur activiteit: 45 minuten
Zaalcapaciteit: 110 zitplaatsen
Prijs: € 11,00

Extra informatie voor in herinneringsmail:
Vooraf aan de voorstelling ontvangen leerkrachten een lesbrief met extra informatie over het voorstellingsbezoek.
Wij vragen je 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn bij het theater. Onze medewerkers zullen jullie ontvangen en begeleiden naar de zaal. Om zoveel mogelijk leerlingen te kunnen ontvangen in ons theater, vragen wij je om met niet meer dan 2 begeleiders of docenten per klas te komen.

Delen? Graag!