THUIS MET RABARBER

Rabarber

Verwacht

INFO RABARBER KIJKLESSEN

THUIS MET RABARBER

Rabarber is helaas gesloten. Maar dat zegt niet dat we stoppen met het spelen en maken van theater. Door onze online lesvideo’s kun je gewoon thuis op je bank of bed met Rabarber zijn. Onze docenten hebben de video’s speciaal gemaakt voor alle Rabarberspelers van de verschillende groepen. Heb je op Rabarber spel en dans? Dan bieden we dat online ook aan. Misschien begin je met dans, dan komt er volgende week een spelles online of juist andersom.

Om de video’s te kunnen bekijken moet je eenmalig een wachtwoord invullen. Ben je een Rabarberspeler? Dan zit het wachtwoord in je mailbox. Deze hebben we naar iedereen verzonden. Neem gerust een kijkje en doe mee met de video’s van de andere groepen.

We zijn benieuwd hoe jij mee speelt vanuit huis. Vind je het leuk om ons dat te laten weten? Te gek. Tag ons op Facebook of Instagram.

Veel plezier!

TADAA KIJKLESSEN BASIS 1,2&3 KIJKLESSEN LEERJAAR 1 & 2 KIJKLESSEN ENGLISH 7-10 KIJKLESSEN ENGLISH 10 PLUS KIJKLESSEN MUSICAL KIJKLESSEN WERKPLAATS, STUDIO & PRODUCTIE KIJKLESSEN
Delen? Graag!