Het Kleurenmonster | PO schoolvoorstelling

Rabarber

Verwacht

Het kleurenmonster promo

Het Kleurenmonster | PO schoolvoorstelling

Rood, groen, blauw, geel, grijs en roze: alle kleuren kolken dwars door elkaar heen in het lijf van het kleurenmonster! Hij voelt zich blij, boos, verdrietig, kalm en bang tegelijk. Wat is er toch met hem aan de hand? Gelukkig komt hij op een dag een vriendelijk meisje tegen. De twee raken bevriend en gaan samen op reis. Onderweg, en met hulp van het meisje, leert het monster zichzelf en zijn emoties steeds beter kennen…

Het kleurenmonster is een beeldende, woordloze en muzikale vertolking van het geliefde en kleurrijke prentenboek van Anna Llenas. Het betreft een poëtische vertelling over het begrijpen, herkennen en durven accepteren van onze emoties. Een verhaal over vriendschap, ontdekking en verwondering van de wereld om ons heen. Theater Stof laat met de door hen zelfgemaakte poppen en decorstukken een kleurenexplosie ontstaan, waarin je dwars door fantasievolle landschappen, zeeën en bergen beweegt en ontroerd wordt.

Concept en spel:
Mirthe van der Meulen en Sarah Strassburger

Het Kleurenmonster, naar het kleurrijke prenteboek van Anna Llenas, speelt rondom de ‘nationale voorleesdagen’.

Lesmateriaal:
Nieuw digitaal lesmateriaal is, met dank aan Fonds Cultuurparticipatie, ontwikkeld en direct toepasbaar op het digibord in het leslokaal.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Sascha van Veen via sascha@rabarber.net of 070 3450996

DOELGROEP:  Primair Onderwijs, Groep 1 t/m groep 3
LOCATIE: Rabarber, Bilderdijkstraat 35 te Den Haag
PERIODE: 10-01-2025 tot 27-01-2025

Delen? Graag!