Broedplaats Rabarber

Rabarber

Verwacht

Broedplaats is een springplank voor jongeren in de regio den haag die onder begeleiding van professionals hun theater talenten willen ontwikkelen

Broedplaats Rabarber

Voor verhalenvertellers, podiumbeesten en helden van deze nieuwe eeuw (17+)

Je wilt meer uit jezelf halen, ontdekken hoe je jouw talenten kunt inzetten en je weet dat je het kunt? Bij Broedplaats kun je worden wie je bent.

Meld je nu aan voor de selectie van seizoen 23/24.

Onder begeleiding van enthousiaste professionals werk je in seizoen 23/24 (van september tot en met april) naar een voorstelling toe waarin je een co-creator bent. Je gaat niet alleen spelen, maar ook maken, voelen en ontdekken. We werken aan jouw ontwikkeling op het gebied van concentratie, lef, verbeelding, transformatie, spelinzicht en gevoeligheid. Aan het einde van het seizoen kun je je staande houden in iedere auditie, want wij weten ook dat je het kunt.

Klaar voor het jaar van je leven?

In een hechte community kom je maximaal drie keer per week (en een aantal weekenden) bij elkaar in Rabarber om één doel na te streven: het neerzetten van een vette performance die precies vertaalt wat jij wilt uitdrukken.

Broedplaats is gemaakt voor jongeren, dus je kunt gewoon werken, studeren en naar school naast je deelname. Samen kijken we naar een combinatie die werkt voor jou. Samen investeren we in jouw talent. #maakhet

Meld je nu aan voor de selectie van seizoen 23/24 en ontdek wat jij allemaal kunt bereiken op theatervlak! Neem voor meer informatie contact op via sascha@rabarber.net of bel naar 06 81 266 281.

Praktische informatie

  • Periode: medio september 2023 t/m medio april 2024
  • Duur: max. 3 dagen per week + een aantal weekenden
  • Prijs: het lesgeld wordt in 4 perioden voldaan en is ca. €2.150,-
  • Plaats: Den Haag (Centrum, halte Torenstraat)
  • Selectie: Plan direct jouw selectiedag in!

 

Delen? Graag!