Broedplaats Rabarber

Rabarber

Verwacht

Broedplaats Rabarber

Voor ieder die een tussenjaar heeft en bezig wil zijn met theater.

EERST VOLGENDE SELECTIE DAG = 25 JUNI 
MELD JE DIRECT AAN!

Komend seizoen een tussenjaar?
Zin in het maken van een professionele jongerenvoorstelling en ontdekken welke podium skills jij in je hebt?

Meld je snel aan voor de selectie dag op 25 juni.

Van september tot en met april biedt Rabarber jou een intensief en gevarieerd programma. Je krijgt lessen en werkt toe naar een professionele jongerenproductie. Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen op het gebied van concentratie, lef, verbeelding, transformatie, spelinzicht en gevoeligheid.

Voor Rabarber sta jij centraal en zorgen we voor een goede groepssfeer. Theater maken doe je samen!

Tijdens het maken van de voorstelling ben jij co-creator en onderzoek je de verschillende disciplines van theater. Je werkt met professionele theatermakers, acteurs, performers en kunstenaars. Zij zijn er om jou een te inspireren en verder te helpen.

Ben jij er aan toe om binnen de veilige muren van Rabarber op zoek te gaan naar wat jij belangrijk vindt, heb je het lef om uit je comfortzone te stappen en zin om ongelofelijk veel plezier te hebben? Meld je dan aan voor dit onvergetelijk jaar.

Periode:       september 2023 t/m april 2024
Duur:             3 dagen per week + een aantal weekenden
Prijs:             lesgeld wordt in 4 perioden voldaan en is tussen de €2.000 – € 2.700*  (afhankelijk van de totale periode)
Plaats:          Den Haag (centrum)
Selectie:       zondag 25 juni 2023

* Het is mogelijk om naast deelname aan de broedplaats een bijbaan te hebben. Laat de hoogte van het lesgeld je niet weerhouden je dromen na te jagen. We gaan met je kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je vragen? Mail sascha@rabarber.net of bel 06 81266281

 ‘Rabarber is een geweldige springplank, maar geen rode loper. Wij nemen jou serieus en vragen jou om hetzelfde te doen. Je bent welkom als je al jouw inzet meeneemt. Wij zijn bevlogen en gedreven en willen alles uit jou halen om je dromen te verwezenlijken en je ambities waar te maken’.

Delen? Graag!