TheateropleidingBroedplaats (17-24jr)

Rabarber

Verwacht

Header-broedplaats-2425

Theateropleiding
Broedplaats (17-24jr)

Wij geloven dat je theater maken leert door het te doen, daarom ga je in onze theateropleiding ‘de Broedplaats’ ook écht aan de slag. Je onderzoekt wie jij bent als maker in een uniek traject waarin het maakproces, naast begeleiding van professionele docenten in een theateromgeving, de leerschool is.

Hierin ben jij steeds medemaker. Wat is jouw noodzaak om te spelen? Welke verhalen moeten volgens jou tot uiting komen op het toneel? Met een veelzijdig artistiek team ontwikkel je samen met andere jongeren een complete voorstelling. Met het spelen hiervan voor een echt publiek, rond jij de opleiding af en heb je alle kennis en kunde in huis om je staande te houden tijdens iedere auditie. Of dit nu voor een andere performance is, of voor een kunstvakopleiding.

Kom als jezelf, want wij zijn op zoek naar jonge kunstenaars die middenin de wereld staan!

Studiosessies broedplaats

Nieuwsgierig? Meld je aan voor de twee open studiosessies op donderdag 13 en 20 juni van 19:00 tot 21:30

Tijdens deze sessies kun je kennis maken met de Broedplaats. Ook hier ga je direct aan de slag, maar ontmoet je ook theaterdocenten, eerdere deelnemers én stellen wij onze school graag aan je voor. Ben jij erbij? Meld je hier dan aan en kom langs! Deelname aan deze sessies is helemaal gratis, dus neem gerust iemand mee!

Bereikbaarheid

De sessies vinden plaats bij de Loods, Laan van Poot 97, 2566 EA Den Haag! Kom je met het OV? Dan zijn tram 11 en 12 vanaf Station Hollands Spoor handig. Vanaf Den Haag Centraal pak je eenvoudig bus 24. Vanaf de tramhaltes Doctor van Welylaan, Houtrust of de bushalte Eksterlaan loop je binnen 10 minuten naar de Loods.

De Broedplaats start in september 2024 en loopt door tot en met april 2025.
Lessen en repetities zijn op zondagen en maandagavond.
Studeren en/of werken zijn te combineren

Delen? Graag!