BLCKBX 15-25 jaar (performance)

Rabarber

Verwacht

Coverafbeelding van BLCKBX, een theatervoorstelling door de ogen van Gen Z

BLCKBX 15-25 jaar (performance)

Stap in de wereld van BLCKBX, een uniek traject waar creativiteit en expressie samenkomen in een performance met impact. We vertellen het verhaal van Gen Z; een generatie die erom bekend staat dingen anders te doen en anders te willen. 

Samen met Xem Vermeij, spoken word artist en illustrator, en Jeroen de Graaf, schrijver, theatermaker en regisseur, ga je als speler het avontuur aan. Bij BLCKBX doen we dingen anders. We beginnen zonder vast script, waardoor jouw verhalen en perspectieven centraal staan.

Elke werksessie biedt nieuwe ontdekkingen, met onderzoeksvragen die je uitdagen om jouw ideeën te verkennen. Van spoken word tot improvisatie, bewegingstheater, performance art, muziek, dans en kunst; je krijgt een breed scala aan tools om mee te werken en om te verkennen.

Ons doel bij BLCKBX is jouw ontwikkeling. We willen dat je jouw stem vindt, jouw passie ontdekt en zelfverzekerd in de wereld van theater staat. Hier werk je actief mee aan een voorstelling en een script, waarbij Xem en Jeroen de eindregie voeren. In een veilige omgeving zijn alle makers tussen de 15 en 25 jaar welkom, ongeacht je ervaring in theater.

Meld je aan voor het Maaktraject van seizoen 23/24 en sta samen met ons op het podium op 19 en 20 april!

Aanmelden

In het BLCKBX traject gaan we op ontdekkingsreis en stellen vragen als:

  • Waar voel jij je thuis?
  • Wat betekent hoop voor jou?
  • Wanneer voel jij je ver van huis?
  • Wat verbindt ons als mensen?
  • Wat breekt ons en wat maakt ons sterker?
  • Wat heeft jou gevormd tot wie je bent?
  • Op welke fundamenten rust jouw identiteit?

Bij BLCKBX geloven we dat ieders verhaal en kracht waardevol zijn. We streven ernaar om met locatie- en experimenteel theater een vernieuwende performance te creëren. Denk groot, denk breed, en laat je inspireren door een nieuwe ervaring die jouw makerschap zal versterken.

Doe mee met seizoen 23/24!

BLCKBX speelt dit jaar op 19 én 20 april een voorstelling in The Grey Space in the Middle! Wil jij meedoen en toewerken naar deze bijzondere uitvoering als onderdeel van de cast? Meld je nu aan! Deelname aan het BLCKBX Maaktraject kost €120,-, verdeeld over drie termijnen (van €40,-).  Heb je een andere voorkeur voor de betaling? Neem na je aanmelding contact op via administratie@rabarber.net en we kijken graag met je mee!

50% korting op het gehele traject met de Ooievaarspas!

Ben jij in het bezit van de Ooievaarspas? Dan krijg je op het gehele traject 50% korting. Benieuwd of je hiervoor in aanmerking komt als je hem nog niet hebt? Bekijk meer!

Delen? Graag!