Algemene info

Rabarber

Verwacht

Algemene info

Rabarber is al meer dan 30 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week een passend programma. Van basisgroepen voor beginnende kinderen en opleidings-, musical- en productiegroepen voor tieners  tot (voor)opleidingen voor jongeren en jongvolwassenen die van theater hun beroep willen maken. Daarnaast de English Drama Classes (voor onze Engelstaligen).presentaties2015

Alle groepen worden geleid door bevoegde theatermakers, afgestudeerd aan een toneelschool, dansacademie of conservatorium.

Veel oud‐leerlingen van Rabarber hebben in de theater‐, film‐ en televisiewereld hun weg gevonden.
Zo zijn bij Rabarber begonnen: Barry Atsma, Eva Duijvestein, Gijs Naber, Frank Evenblij, Aus Greidanus jr., Fedja van Huêt, Lotje van Lunteren, Jessica Mendels, Bas Muijs, Georgina Verbaan, John Williams, Hannah van Lunteren, Ewout Genemans, Kay Greidanus, Patrick Martens, Eva Jinek, Jelle de Jong, Michiel Blankwaard, Bo Maerten, Mischa Kiek, Cheryl Moenen, Clemens Levert, Michiel de Zeeuw,  Tom van Kalmthout, Carolien Spoor, Isis Cabolet, Ruta van Hoof en nog heel veel anderen….

Schrijf je je in bij Rabarber, dan ontvang je een speciale pas waarmee je korting krijgt in de foyer, op de Rabarber voorstellingen, maar ook op andere voorstellingen in Haagse theaters.

Elke vakantie speelt Rabarber een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar toe kan komen. Ook worden er in schoolvakanties bijzondere theaterworkshops gegeven.

Heb je een Ooievaarspas? Dan kan je voor heel weinig geld en soms zelfs gratis bij ons terecht.

Bij Rabarber is het altijd gezellig en maak je vrienden voor het leven

Heb jij zin om ook iets met theater te  doen, aarzel dan niet en geef je op voor één van de groepen of voor de eerstkomende proefdeelname.

Delen? Graag!