Algemene info

Rabarber

Verwacht

beeld rvt

Algemene info

Rabarber is al meer dan 30 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week een passend programma. Van basisgroepen voor beginnende kinderen en opleidings-, musical- en productiegroepen voor tieners tot vooropleidingen voor jongeren en jongvolwassenen die van theater hun beroep willen maken en English Drama Classes (voor Engelstaligen).presentaties2015

Alle groepen worden geleid door bevoegde theatermakers, afgestudeerd aan een toneelschool, dansacademie of conservatorium.

Veel van Rabarber hebben in de theater‐, film‐ en televisiewereld hun weg gevonden. Zo zijn bij Rabarber begonnen; Barry Atsma, Eva Duijvestein, Gijs Naber, Frank Evenblij, Aus Greidanus jr., Fedja van Huêt, Lotje van Lunteren, Jessica Mendels, Bas Muijs, Georgina Verbaan, John Williams, Hannah van Lunteren, Ewout Genemans, Kay Greidanus, Patrick Martens, Eva Jinek, Jelle de Jong, Michiel Blankwaard, Bo Maerten, Mischa Kiek, Cheryl Moenen, Clemens Levert, Michiel de Zeeuw, Tom van Kalmthout, Carolien Spoor, Isis Cabolet, Ruta van Hoof en nog vele anderen.

Na inschrijving bij Rabarber ontvang je een rabarberpas waarmee je korting krijgt in de foyer, op Rabarbervoorstellingen en soms ook op voorstellingen in andere Haagse theaters.

Elke vakantie speelt Rabarber een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar toe kan komen en worden er bijzondere theaterworkshops gegeven.
Bij Rabarber is het altijd gezellig en maak je vrienden voor het leven

Heb jij zin om ook iets met theater te doen, aarzel dan niet en geef je op voor één van de groepen of voor de eerstkomende proefdeelname.
Met een Ooievaarspas kan je voor heel weinig geld en soms zelfs gratis bij ons terecht.

Lees hier onze Algemene voorwaarden 2022 2023 .

Delen? Graag!