Aan de andere kant l PO scholenproject

Rabarber

Verwacht

aan de andere kant

Aan de andere kant l PO scholenproject

Aan de andere kant;
is een scholenproject van Rabarber, waarbij ontmoeting en uitwisseling centraal staan. Het uitgangspunt is leerlingen uit de diverse wijken van de stad met elkaar te verbinden. Leerlingen uit groep 6 krijgen de kans om met elkaar kennis te maken door het uitwisselen van theaterervaringen. Dat doen we door samen een voorstelling te maken en te spelen voor leerlingen, ouders en vriendjes uit heel Den Haag. Meld je klas aan voor Aan de andere kant via sascha@rabarber.net.

Het project is opgedeeld in drie fasen:

Fase I: Leerlingen uit groep 6 volgen een theaterworkshop in de klas. 

Fase II:  Leerlingen die mee willen doen aan het maken van een voorstelling, kunnen zich opgeven voor een tweede gratis workshop. Deze workshop is na schooltijd bij Rabarber. Leerlingen van de verschillende scholen maken alvast kennis met elkaar en met toneelspelen. Bij deze workshop werk je aan het schrijven van eigen tekstjes en aan speloefeningen. Via deze link kan je je aanmelden voor de tweede workshop. Na aanmelding krijg je een uitnodiging met de datum en tijd van de workshop en een kliene schrijfopdracht.

Fase III: Van elke deelnemende school worden een aantal leerlingen geselecteerd om mee te doen aan fase III, een voorstelling maken. De repetities van de voorstellingen vinden plaats op Rabarber en is buitenschools.

Voorstellingsinfo:
Regie en tekst: Jeroen de Graaf, Vormgeving Anouk van Schie, Licht en techniek; Joost Kelderman

Delen? Graag!