Het kind van & Druk

STUDIO 33 - 2019

Het kind van & Druk

Het kind van

‘Het kind van …’ gaat over Albus Potter, het kind van de wereldberoemde Harry Potter. Hoewel de meeste mensen denken dat het leuk is om een beroemde vader te hebben, weet Albus wel beter. In werkelijkheid is het een last. Niet in staat om op te leven naar zijn achternaam, voelt Albus zich een mislukkeling. Van kleins af aan heeft Albus moeten aanhoren welke avonturen zijn vader allemaal beleefd heeft en hoe geweldig het was op Zweinstein, de toverschool. En nu is de tijd aangebroken dat Albus zelf naar Zweinstein moet. Albus weet dat iedereen hem met zijn vader zal vergelijken en dat hij zelf dus alleen maar kan tegenvallen. Met lood in zijn schoenen stapt hij de trein in.
‘Het kind van …’ is een magische voorstelling met toneelspel en poppenspel, vrij naar ‘Het verdoemde kind’ van J.K. Rowling.

Speeldata en tijden:

Zaterdag 22 juni 19.30 uur
Zondag 23 juni 13.30 uur

Locatie:

Studio 33

Makers:

Regie: Cat Smits

Spelers:

Anouk Alberts, Nanou Buurmans, Nina van Duijne, Simon Hagendoorn, Zenna Jasmijn Kruis, Martijn de Man, Lucia Remenar, Daan Rog, Emma van Schaik, Laurence Stibbe, Suzie Veldhuijzen, Kaj Waalewijn, Marit Zwinkels.

Reserveren

Reserveren kan hier!

Druk

Dames en heren, welkom! Leuk dat u ook vanavond weer kijkt naar deze bloedstollende spelshow. In deze zenuwslopende quiz zullen 4 teams het tegen elkaar opnemen. We voeren de druk weer flink op. De spanning is om te snijden. U kent het wel: bonzend hart in de keel. Koud kietelend zweet langs je rug, droge mond, ogen die zoeken naar het bordje nooduitgang. Je bent gevangen in het licht van een volgspot, je krijgt het heter en heter. De huid van je gezicht begint te smelten, langzaam verander je in een skelet waarvan alleen de ogen nog leven…
Goed! Mooi! We gaan er weer een gezellige uitzending van maken. Hebben we er een beetje zin in?!

Speeldata en tijden:

Zaterdag 22 juni 19.30 uur
Zondag 23 juni 13.30 uur

Locatie:

Studio 33

Makers:

Regie: Sophie Bakker

Spelers:

Frederieke van Alphen, Cleo Faneyte, Louis van Hasselt, Mette Jellema, Nora Laouas, Quinta Pet, Fien Slijkhuis, Estelle stevens, Maxime Truijen, Emiko Veenhuijzenr, Jonathan Veldhuijzen, Mees Walta, Nora van Wouw, Maartje Zeinstra.

Reserveren

Reserveren kan hier!

In beeld foto

Studio 33 werkplaatsen

Het kind van ... & Druk

Bekijk de foto's