De toezichthouder

STUDIO 33 - 2019

De toezichthouder

Twee meisjes ontmoeten elkaar in de fietsenstalling. Ze hebben haast. Ze zijn klaar om de wereld te ontdekken, maar nu zitten ze aan elkaar vast, of eigenlijk hun fietsen. Iemand heeft een slot om de wielen van de meisjes gelegd en het ding is er met geen mogelijkheid af te krijgen.

In diezelfde stalling zijn twee zusjes op zoek naar hun fiets. De zus en het zusje doen altijd alles samen, dus die fietsen staan hoe dan ook naast elkaar geparkeerd.  Ongeduldig slenteren ze door de stalling. Totdat niet alleen de fiets verdwenen is, maar ook het zusje.

In de verte komen twee reizigers aangelopen. Ze slepen hun stapel koffers de stalling in, op zoek naar een fiets om hun reis te vervolgen.

En dan is er nog de toezichthouder. De toezichthouder reist niet. Ze blijft op de plek waar iedereen altijd maar even is. Ze houdt toezicht en doet haar uiterste best te repareren wat stuk is.

Speeldata en tijden:

Vrijdag 21 juni: 20:30 uur
Zaterdag 22 juni: 14:30 uur
Zondag 23 juni: 17:00 uur

Locatie:

Theater Merlijn

Makers:

Regie en concept: Marijn van den Bogaard
Tekst: Mick Lindo

Spelers:

Cathelijne Baijer, Lente Brinksma, Roos van den Doel, Judith Fuchs, Annick Heidema, Nasheeda Meerzorg, Lois Vecchi, Lena van der Zee

Reserveren

Reserveren kan hier!

In beeld foto

De toezichthouder

De toezichthouder

Bekijk de foto's