Acts

STUDIO 33 - 2019

Acts

Optredens in de foyer

21 juni

IDA

Ida neemt je op vrijdagavond mee op een dream-jazz- pop wolk door gebruik te maken van een looppedal, gitaar en zang.

Acts

22 juni

Amara

De Haagse Amara van der Elst (17) is een van de finalisten in de categorie Dans van het Kunstbende Festival in Amsterdam op 29 juni. Uit ruim 3500 inschrijvingen wist zij met haar bewegingen de finale te halen. Amara is ambitieus, naast dansen heeft ze ook veel met taal en ook met dat talent heeft ze meegedaan aan het Kunstbende Festival. Op zaterdag 22 juni danst Amara in lokaal paars.

Nina Ruder

Nina Ruder speelt zaterdag 22 juni in lokaal paars. Zij is een jonge kleinkunstenares die theater maakt, liedjes schrijft en dit combineert. Haar werk is maatschappijkritisch, humoristisch, licht cynisch en/of gaat over het leven. Met haar liedjes begeleidt ze zichzelf op piano, ukelele of gitaar.

F!ES

F!ES is een nieuwe frisse theatergroep waar de energie van af spat. F!ES bestaat uit een groep van 4 goede vrienden; Pim, David, Bailey en Justin. Samen worden zij opgeleid tot acteur, op de Academie voor theater performance (ACT) van ROC midden Nederland in Utrecht. Een gemotiveerd groepje jongeren, met een passie en een droom, die zij waar gaan maken! Op 22 juni laten ze in lokaal paars zien wat ze in huis hebben.

Optredens in de foyer

22 juni

DJ CREEPS

Stefan is met 8 jr begonnen met Dj-en en vanaf 11jr begonnen met optreden (inmiddels is hij 15jr). Hij heeft (produceer) lessen gehad van Armin van Buuren, Martin Garrix, Laidback Luke, Fedde le Grand en vele andere.

Het is zijn droom om op te mogen gaan treden op de grootste festivals en in de grootste clubs van de wereld en er een feest van te maken. En dat lukt al goed.
Afgelopen zomer stond hij op een festival met grote Dj’s zoals oa. Dj Rose, Gio Brown en La Fuente. Ook traden op dit festival Andre Hazes, Maan en oa Xander de Buisonje op.
Ook heeft hij zijn eerste internationale optreden in Barcelona achter de rug.

Babette

Muzikante Babette heeft afgelopen jaar meegedaan met de wedstrijd voor jong creatief talent: Kunstbende. Waar ze in de top drie stond.
Dit jaar staat ze op ons festival!

DOUBLLE

Lieke en Lindi zijn al vijf jaar beste vriendinnen en vormen samen het muzikale duo DOUBLLE. Het duo schrijft en maakt hun eigen muziek zelf.
Zij maken elke ruimte sfeervol door hun intens, meeslepende, powerful piano- based soul/pop muziek.
Dit jaar waren ze nummer 1 in Zuid Holland van de wedstrijd voor jong creatief talent: Kunstbende.

Foto: Rockin’ Pictures