Acts

STUDIO 33 - 2018

Acts

Headfirst

vrijdag 8 juni – 20:00 & 21:30

Headfirst is een Leidse rockband bestaande uit 4 leden: Duncan Veeren (leadzang/gitaar), Bo van Kooperen (leadgitaar), Sjoerd de Jong (drummer/backing vocals) en Gina terink (bassist).We spelen vooral hardrock en ons repertoire bestaat uit een mix van eigen werk en covers. We schrijven constant nieuwe nummers en hopen dus dat onze toekomstige sets steeds minder covers bevatten. We zijn allemaal 16 of 17 en hopen dat mensen los kunnen gaan bij onze shows!

Instagram

Facebook

DJ CREEPS

zaterdag 16 juni – 20:15

Stefan is met 8 jr begonnen met Dj-en en vanaf 11jr begonnen met optreden (inmiddels is hij 13jr). Hij heeft inmiddels (produceer) lessen gehad van Armin van Buuren, Martin Garrix, Laidback Luke, Fedde le Grand en vele andere.

Zijn optredens worden steeds groter en deze zomer staat hij op een festival met grote Dj’s zoals oa. Dj Rose, Gio Brown en La Fuente. Ook treden op dit festival Andre Hazes, Maan en oa Xander de Buisonje op.

Eind Juni gaat hij zijn eerste internationale optreden hebben in Barcelona. Hij draait hier op een poolparty festival.

Sinds begin Mei wordt hij, als enige tiener wereldwijd, gesupport door DenonDJ wat een van de grootste producenten is van DJ apparatuur. Zij hebben oa. Tiesto, Oliver Heldens, Laidback Luke onder contract staan en willen Stefan actief gaan begeleiden.

Het is zijn droom om op te mogen gaan treden op de grootste festivals en in de grootste clubs van de wereld en er een feest van te maken.

Instagram

 

Empty Spaces

Vrijdag 15 juni – 20:00 & 21:30

Empty Spaces is een rock band uit Den Haag. Ze hebben al meerdere keren opgetreden in Paard café en stonden dit jaar op Kaderock en Fruitfestival.

De band bestaat uit zangeres: Fabienne Crone, gitarist: Brent Horvai, bassiste: Savanna van Proosdij, drumster: Freddy Looijestijn.

 

The Cousingkeys

Zaterdag 9 juni – 19:00 & 19:30

Een nichtje en neefje, samen opgegroeid in een huis vol klanken. Toen Ruben achter de keys klom en Lisanne erbij probeerde te zingen, was er een nieuw familiefenomeen geboren: The Cousingkeys!

Met een vleugje pop en een tikje soul gieten zij bekende ballads in een nét iets ander jasje.