Little boy lost

STUDIO 33- 2017

Little boy lost

“Mijn zus Roos woont op de schoorsteenmantel. Nou ja, stukjes van haar dan. Drie vingers, haar rechterelleboog en haar knieschijf liggen begraven op een begraafplaats in een andere stad. Mijn ouders kregen heel erge ruzie toen de politie delen van haar had gevonden. Mam wilde een graf waar ze naartoe kon. Maar pap wilde een crematie en de as in zee strooien”

Jamie is zeven jaar als zijn oudere zus Roos door een terroristische aanslag om het leven komt. Sindsdien is er weinig over van het ooit zo gelukkige gezin. Jamie zelf kan zich er niets meer van herinneren. Vijf jaar later is zijn vader aan de drank, zijn moeder is er met een andere man vandoor en zijn oudere zus Jasmijn ligt steeds in de clinch met vader. Jamie is eenzaam en vlucht in een fantasiewereld. Het enige lichtpuntje in Jamies leven is Sunya, een moslimmeisje in zijn nieuwe klas. Maar na de dood van Roos haat Jamies vader alles wat met moslims te maken heeft, en Jamie moet zijn vriendschap met Sunya angstvallig geheimhouden.

Little Boy Lost is gebaseerd op het boek “Mijn zus woont op de schoorsteenmantel” van Annabel Pitcher


Speeldata en tijden:

16 juni 19.00 uur
17 juni 14.30 uur
18 juni 15.30 uur

Locatie:

Studio 33

Makers:

Tekst en regie: Juan Gomez Ocampo

Spelers:

Anne Bouma, Cas van den Dool, RD, Jesse Duivenvoorden, Judith Fuchs, Yrsa Hoogendoorn, Hyke Mares, Jottum Mares, Tim Mulder, Ayleen Nieuwenhuizen, Afra Roem, Carlotta Wijsmuller en Diederik Zuurmond.

In beeld foto

Little boy lost

Bekijk de foto's