Prinsessendrama’s/Knollenland

STUDIO 33 - 2015

Prinsessendrama’s/Knollenland

Prinsessendrama’s
Lieve Prins,

Ik ken je nog niet zo goed en weet niet wat je naam is, dus noem ik je maar prins. Wanneer kom je nou? Ik zou het leuk vinden om je een keer te ontmoeten. Onze ouders kennen elkaar, maar ik wil je natuurlijk zelf ook nog goedkeuren. Misschien heb je insta of facebook dan kan ik je daar alvast op bekijken en als je me jouw nummer geeft dan kunnen we appen. Ik type namelijk sneller dan ik schrijf. Ik hoop je snel te ze zien.

XOXO SNOW

Het leven van een moderne Disney-prinsessen gaat al lang niet meer zoals de sprookjes je doen geloven. Ze moeten sterke en onafhankelijke Disneyprinses zijn tegenwoordig met een eigen carrière. Kunnen ze nog wel wachten op hun Prins of moeten ze zelf op zoek?

Speeldata en tijden: 6 juni 16.30 uur, 7 juni 19.00 uur

Makers: Abdel Daoudi (regie/decor/kostuum), Joost Kelderman (licht/techniek), Miranda van der Kooy (productie)

Spelers: Fokkolien Bloembergen, Eline Boasson Borger, Marilise de Buck, Olivia de Gans, Olivia van Gelderen, Cloe Sophie Goedhart, Famke Lemstra, Emrys Rhemrev, Barbara Sabee, Bregje Stinis, Jillan Vijverberg, Nika Wessel

Knollenland
“Zusters! broeders! Leden van de orde der haasachtigen! Welkom in deze nieuwe wereld! Een plek waar wel ruimte is voor onze soort. Wij, konijnen onder elkaar. Laat u niet langer opjagen! Hier is het begin van onze jacht! Ik stel voor op de poten ineen te slaan en….”

Knollenland is een korte montagevoorstelling over jongeren die gezamenlijk houvast zoeken in een eigen fictieve wereld, met eigen regels en gebruiken. Maar wie bepaalt nou toch de weg?

Speeldata en tijden: 6 juni 16.30 uur, 7 juni 19.00 uur

Makers: Josje Bruinsma (script en regie), Yoni Serlie (eindregie), Joost Kelderman (licht/techniek), Andrea de Kruijf (decor/kostuum), Miranda van der Kooy (productie)

Spelers: Semme Blankestijn, Sophie Brouwer, Dieuwertje de Bruin, Anna Buitelaar, Luc Guinchard, Eleonore van Hees, Noortje de Klerk, Alejandra Koestal, Freddy Looijestijn, Mathilda Minakova, Sarah Elisabeth Noyon, Afra Roem, Gina Velcheva