Selectieweekend productie, expeditie en maaklabs

Rabarber

MaakLabs v.a. 12 jaar

Selectieweekend productie, expeditie en maaklabs

Doe mee aan het Rabarber selectieweekend op 29 en 30 juni!

Ontdek het avontuur van theater maken bij Rabarber

Ben jij (bijna) 13 jaar of ouder en klaar voor een avontuurlijk en eigenzinnig theaterseizoen? Bij Rabarber krijg je de kans om deel uit te maken van verschillende uitdagende theatervoorstellingen, van groots opgezette producties tot intieme voorstellingen op bijzondere locaties in de stad.

Bij Rabarber draait het niet alleen om acteren, maar ook om medemakerschap. Je wordt betrokken bij alle fasen van het artistieke proces. Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop en onderzoek met elkaar de thema’s die jullie aangereikt krijgen van onze professionele theatermakers of thema’s die ontstaan in de repetitie Praat mee, denk mee, en ontdek samen met ons de mogelijkheden van theater.

Gaaf, ik doe mee!

Wat neem je mee?

  • Jezelf! Wees authentiek en laat zien wie je bent. Jouw unieke perspectief is waardevol.
  • Een flinke dosis nieuwsgierigheid. Sta open voor nieuwe ideeën en ontdek samen met anderen verrassende vormen van theater.
  • Tijd. Het maken van theater vraagt om toewijding. Naast wekelijkse repetities zijn er extra repetities op andere dagen. Theater is een teamsport, dus we rekenen op je aanwezigheid!

Hoe kun je meedoen?

Tijdens het selectieweekend op 29 en 30 juni maak je kennis met onze makers en ontdek je wat zij voor het komende seizoen in petto hebben. Je krijgt de kans om mee te doen aan workshops en te ervaren hoe wij werken. Na het weekend ontvang je een persoonlijk advies en kun je je inschrijven voor de productie die het beste bij jou past.

Aanmelden

Meld je aan voor het selectieweekend via het formulier vóór 17 juni 2024. Heb je vragen of twijfels? Neem dan contact met ons op via zarah@rabarber.net. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname en word je ingedeeld voor een workshop op één van de twee dagen, in totaal ben je ongeveer 3 uur aanwezig.

Niet meedoen met het selectieweekend?

Wil je direct inschrijven voor een MaakLab? Dat kan ook! Lees hier meer over de MaakLabs en schrijf je direct in.

Wij zien je graag tijdens het selectieweekend op 29 en 30 juni!

 

Delen? Graag!