Even voorstellen, de vakjury

imgimgimg_870_540_0_scl
Judith Linssen
voltooide haar toneelopleiding in Brussel, was hierna enige jaren theaterdocent bij Rabarber en is sinds 2003 werkzaam bij Toneelgroep De Appel. Zij was te zien in onder andere Roberto Zucco, De storm, Tantalus, Dans, De goede mens van Sezuan, Louterbloemen, Odysseus, Tuin van Holland, Bacchanten, Immanuel Kant, Herakles, Casanova en Metamorfosen.

www.toneelgroepdeappel.nl

Verder speelde Judith bij De Utrechtse Spelen (voorheen De Paardenkathedraal), Huis aan de Amstel, Bonheur, Stichting Stap en het Nationale Toneel. En onlangs was zij te zien in een aflevering van Moordvrouw.

 

 

ROOS EIJMERS 3/2010Roos Eijmers
Is oud Rabarber leerling en in 2008 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht, richting acteur.  Direct na haar afstuderen maakte Roos, samen met Thomas Schoots (ook ex-Rabarber), een studioproductie bij Rabarber en geeft zij workshops aan onze vooropleidingen.

Zomer 2008 richtte ze samen met Thomas Schoots, Daan van Dijsseldonk en Lindertje Mans, Firma MES op en maken zij uitdagende, actuele voorstellingen op locatie en in het theater. In 2014 werd Firma Mes genomineerd voor de Piket Kunstprijzen.
www.firmames.nl

Ook was Roos o.a. te zien in Hart tegen Hard, Seinpost & Flikken Maastricht  en speelde zij bij De Veenfabriek, Het Zuidelijk Toneel en het Nationale Toneel. Ze werd  genomineerd voor de Guido de Moor prijs en in 2010 riep Viva haar uit tot een van de meest talentvolle vrouwen van dat moment

 

60366_1622658812787_7378566_n
Karel van Laere
Heeft de vooropleiding bij Rabarber gedaan en het talentontwikkelingstracject bij AlbA theaterhuis, waarna hij in 2012 afstudeerde aan de Toneelacademie Maastricht, richting Performance en in 2013 aan de National University of the Art in Taiwan.

Hij maakt video, live- en groepsperformances in binnen- en buitenland, maar ontwerpt ook kleding en kostuums.  http://vimeo.com/user9620127

Zijn droom is om grenzen te doorbreken, tussen kunstdisciplines maar ook tussen landen en culturen.  Karel was in 2014 de eerste winnaar van de richting theater bij De Piket Kunstprijzen, bestemd voor jonge, veelbelovende kunstenaars.

Ook geeft Karel samen met Vanja Rukavina vorm aan het BOKKO dansproject en heeft, o.a. samen met Maastrichtse klasgenoten, gespeeld op theaterfestival De Parade in verschillende voorstellingen.