Doe mee met de gloednieuwe Rabs Raad en laat je stem horen bij Rabarber!

Rabarber

Rabs Raad bij Rabarber gaat vanaf 15 december beginnen!

Doe mee met de gloednieuwe Rabs Raad en laat je stem horen bij Rabarber!

Altijd al jouw stem willen laten horen binnen Rabarber? Grijp nu de kans op vrijdag 15 december tijdens de allereerste bijeenkomst van de Rabs Raad. Dit is een gloednieuwe denktank die gedurende het seizoen meedenkt en praat over hoe we Rabarber nog unieker kunnen maken.

Ben je tussen de 9 en 18 jaar oud en barst je van creatieve ideeën? Dan zoeken we jou! De Rabs Raad bestaat uit leerlingen van Rabarber die samen met ons de toekomst gaan vormgeven. Een spannend moment, en jij kunt erbij zijn!

Wat is de Rabs Raad?

De Rabs Raad bestaat uit twee groepen die een paar keer per jaar bijeenkomen om te praten, te denken en te brainstormen over hoe Rabarber nog unieker kan worden, zowel nu als in de toekomst. Voor leerlingen die regelmatig lessen volgen bij ons op school, biedt de Raad een geweldige kans om je ideeën te delen over de koers van Rabarber. Meld je nu aan en praat mee!

Voor leerlingen tussen de 9 en 18 jaar

Op vrijdag 15 december organiseren we de allereerste bijeenkomst van de Rabs Raad bij Rabarber. Dit is een perfect moment om te kijken of het iets voor jou is, met twee sessies op het programma:

  • Voor kinderen van 9 – 11 jaar: 16:00 tot 17:00 uur
  • Voor jongeren van 12 – 18 jaar: 17:30 tot 19:00 uur

Ja, ik ben erbij!

Jeroen de Graaf, de initiatiefnemer van de Rabs Raad en een van de drijvende krachten achter Theaterschool Rabarber, is enthousiast over dit nieuwe avontuur: “We geloven in meerstemmigheid. In dialoog gaan met elkaar om elkaars blik op de wereld te horen. We zoeken nieuwsgierige kinderen en jongeren die samen met ons de toekomst van Rabarber willen vormgeven.” vertelt hij.

“De Rabs Raad is niet alleen een denktank; het is een plek waar jonge geesten kunnen bloeien en waar hun creativiteit de koers van ons theater kan beïnvloeden. We kijken ernaar uit om samen met deze energieke groep kinderen en jongeren Rabarber nog levendiger te maken,”

Wat kun je verwachten?

Tijdens de bijeenkomst krijg je de kans om met andere kinderen en jongeren te praten, samen te brainstormen en nieuwe ideeën aan te dragen. Of het nu gaat om thema’s die jij belangrijk vindt, ideeën voor nieuwe voorstellingen, verrassende workshops of andere opwindende projecten. Als onderdeel van de Raad vertegenwoordig je de leerlingen van Rabarber.

Heb jij een passie voor theater en wil je een actieve rol spelen in het vormgeven van onze toekomst? Meld je aan voor de allereerste bijeenkomst van de Rabs Raad op 15 december en ontdek hoe jouw ideeën het verschil kunnen maken. Samen met jou bepalen we de koers van Rabarber!

 

Delen? Graag!