Vacatures

Rabarber

Vacatures

Veelzijdige stageplaats voor (HBO)studenten
Iedereen vanaf 6 jaar kan onder leiding van professionele theatermakers bij ons aan de slag. Elke dag van de week is er een passend programma. Van basisgroepen voor beginnende kinderen, opleiding-, musical- en productiegroepen tot verschillende vooropleidingen. Bij Rabarber krijgt iedereen de mogelijkheid om te spelen in de vele producties van Rabarber.

Wie zoeken wij?
– student Media management/theaterproductie
– student Kostuumontwerp
– student Regie/docent drama
– student Docent dans
– student Film en theatertechniek

Interesse?
– Studenten regie/drama- of docent dans; Mail een CV met motivatie naar Rebecca van Leeuwen
– Stagiaires Social Work, Vrijetijdsmanagement en/of Marketing en Communicatie (HBO),  film/theatertechniek); Ellen van der Sar.

Vrijwilligers
Rabarber is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met diverse werkzaamheden in ons theater. Hieronder vallen diverse activiteiten als het controleren van plaatsbewijzen, het ontvangen van publiek en het wegwijs maken van publiek in het theater, het beantwoorden van vragen en het uitdelen van publiciteitsmateriaal.

Maak je van simpele dingen de mooiste creaties? Tijdens de schoolvakanties zijn er (jeugd)voorstellingen en komen veel bezoekers naar Rabarber. Om de foyer passend bij de voorstelling aan te kleden zijn we opzoek naar creatieve vrijwilligers.

Interesse?
Mail beschikbaarheid en motivatie naar Miranda van der Kooij.

Delen? Graag!
 
}