Vacatures

Rabarber

beeld rvt

Vacatures

Rabarber zoekt:

Theatercoördinator

Rabarber is regelmatig op zoek naar een theatercoördinator. Ben jij een spin in het web en vind je het leuk om het overzicht te houden en om anderen aan te sturen? Bekijk de vacature via deze link en solliciteer direct!

Bar/Foyermedewerker

Rabarber is regelmatig op zoek naar bar/foyermedewerkers. Ben jij gastvrij en vind je het leuk om versnaperingen te verkopen aan spelers, ouders, medewerkers en publiek?
Lees hier de vacature

Zaalwacht

Rabarber is regelmatig op zoek naar zaalwachten voor onze voorstelling voor verschillende periodes en tijden.
Lees hier de vacature

Veelzijdige werk- en stageplaats voor (HBO)studenten

Iedereen vanaf 6 jaar kan onder leiding van professionele theatermakers bij ons aan de slag. Elke dag van de week is er een passend programma. Van basisgroepen voor beginnende kinderen, opleiding-, musical- en productiegroepen tot verschillende vooropleidingen. Bij Rabarber krijgt iedereen de mogelijkheid om te spelen in de vele producties van Rabarber.

Interesse?
–  Studenten regie/drama- of docent dans; Mail een CV met motivatie naar Leontine van Vlerken.
– Stagiaires Marketing en Communicatie (HBO),  film/theatertechniek); Leontine van Vlerken.
– Rabarber is regelmatig op zoek naar (project)medewerkers op het gebied van kostuumontwerp en film- en theatertechniek; Mail een CV met motivatie naar Miranda van der Kooy.

Vrijwilligers

Rabarber is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met diverse werkzaamheden in ons theater. Hieronder vallen diverse activiteiten als het controleren van plaatsbewijzen, het ontvangen van publiek en het wegwijs maken van publiek in het theater, het beantwoorden van vragen en het uitdelen van publiciteitsmateriaal.

Maak je van simpele dingen de mooiste creaties? Tijdens de schoolvakanties zijn er (jeugd)voorstellingen en komen veel bezoekers naar Rabarber. Om de foyer passend bij de voorstelling aan te kleden zijn we opzoek naar creatieve vrijwilligers.

Interesse? Mail beschikbaarheid en motivatie naar Miranda van der Kooy.

Delen? Graag!
 
}