Vacatures

Rabarber

beeld rvt

Vacatures

Vacature marketing & communicatie medewerker

Ben jij de ijzersterke professional die Rabarber komt versterken?
Lees hier de  Vacature marketing. Solliciteren kan tot 23 augustus 2021.

Rabarber in het kort

Rabarber is een jeugdtheaterschool waarin kinderen en jongeren al meer dan 35 jaar de kans krijgen zich te ontwikkelen tot flexibele mensen, die veerkrachtig kunnen reageren op een steeds sneller veranderende wereld. Met inleving, verbeelding, empathie en een speels, explorerend/creatief oplossend vermogen zijn zij tevens mede-vormgevers van deze nieuwe wereld. Hoe uiteenlopend de levensloop van onze leerlingen ook is; de tijd op Rabarber heeft hen in veel gevallen een sterke bagage meegegeven. 

Bij Rabarber geloven we dat kinderen en jongeren, via de wereld van spel en verbeelding, nieuwe ‘lenzen’ kunnen creëren waarmee ze met steeds wisselende perspectieven naar zichzelf, de ander en de wereld kunnen kijken. 

Wij zijn er trots op dat we met ons lesaanbod jaarlijks omstreeks 1200 leerlingen bereiken. Bij Rabarber ontwikkelen en actualiseren we steeds opnieuw voor verschillende doelgroepen een schoolwerkplan, met een lange leerlijn, die uitgaat van de belevingswereld en theatrale ontwikkelingsfase van de verschillende leeftijdsgroepen. Dit gebeurt onder leiding van ongeveer 40 professionele theatermakers, muziek-, zang- en dansdocenten die hen zowel actief, receptief als reflecterend begeleiden in hun artistieke en sociaal-emotionele ontwikkeling. Leerlingen die hun dromen willen najagen binnen het professionele kunstvakonderwijs steunen we daarin.

Daarnaast werkt Rabarber nauw samen met cultuurprofielschool Dalton Den Haag en verzorgt jaarlijks voor ongeveer 125 leerlingen het lesaanbod dat onderdeel vormt van het schoolexamen.

Rabarber ontvangt, naast inkomsten via lesgelden en kaartverkoop, structurele subsidie van de Gemeente Den Haag, die waardering heeft voor de positie die Rabarber inneemt binnen de Haagse theaterketen en in het culturele landschap. Een klein, hecht, professioneel en gedreven team ondersteunt de werkzaamheden van de docerende theatermakers, die veelal als zzp’er aan Rabarber verbonden zijn. Vanuit de Code Diversiteit en Inclusie streeft Rabarber naar een diverse samenstelling van het personeelsbestand. Naast de Code Diversiteit en Inclusie onderschrijft Rabarber ook de Governance Code Cultuur 2019. 

Wij zijn een redelijk gezonde organisatie, ook in deze moeilijke tijd zijn we veerkrachtig en constructief.


Veelzijdige werk- en stageplaats voor (HBO)studenten
Iedereen vanaf 6 jaar kan onder leiding van professionele theatermakers bij ons aan de slag. Elke dag van de week is er een passend programma. Van basisgroepen voor beginnende kinderen, opleiding-, musical- en productiegroepen tot verschillende vooropleidingen. Bij Rabarber krijgt iedereen de mogelijkheid om te spelen in de vele producties van Rabarber.

Interesse?
– Rabarber is regelmatig op zoek naar docenten dans, (project)medewerkers op het gebied van kostuumontwerp en film- en theatertechniek; Mail een CV met motivatie naar Miranda van der Kooy.
– Studenten regie/drama- of docent dans; Mail een CV met motivatie naar Erik Kaiel
– Stagiaires Marketing en Communicatie (HBO),  film/theatertechniek); Leontine van Vlerken.

Vrijwilligers
Rabarber is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met diverse werkzaamheden in ons theater. Hieronder vallen diverse activiteiten als het controleren van plaatsbewijzen, het ontvangen van publiek en het wegwijs maken van publiek in het theater, het beantwoorden van vragen en het uitdelen van publiciteitsmateriaal.

Maak je van simpele dingen de mooiste creaties? Tijdens de schoolvakanties zijn er (jeugd)voorstellingen en komen veel bezoekers naar Rabarber. Om de foyer passend bij de voorstelling aan te kleden zijn we opzoek naar creatieve vrijwilligers.

Interesse?
Mail beschikbaarheid en motivatie naar Miranda van der Kooy.

Delen? Graag!
 
}