Mascha Feoktistova keert terug naar haar wortels voor een interview bij Rabarber!

Rabarber

Instagram foto van Mascha Feoktistova in Amsterdam

Mascha Feoktistova keert terug naar haar wortels voor een interview bij Rabarber!

Je kent haar misschien als Beautygloss, maar wist je dat Mascha Feoktistova ook een oud-leerling is van Rabarber? De YouTuber, auteur én ondernemer, komt in november bij ons op bezoek voor een gaaf interview.

De terugkeer van Mascha naar Rabarber is erg bijzonder en we kijken ernaar uit om “bij te praten”. Mascha heeft maar liefst 10 jaar lang lessen gevolgd bij Rabarber, wat haar een stevige basis heeft gegeven voor haar latere carrière. Dit is de plek waar ze haar passie voor theater en creativiteit ontdekte.

Het interview bij Rabarber is een unieke kans voor kinderen en fans om vragen te stellen aan Mascha en meer te leren over haar opmerkelijke reis als ondernemer en YouTube-ster. Heb jij een vraag voor Mascha? Stuur hem in en maak kans om jouw vraag persoonlijk beantwoord te krijgen!

Stel jouw vraag!

Over Mascha Feoktistova

Mascha werd geboren in Moskou en verhuisde op jonge leeftijd met haar ouders naar Nederland. Ze volgde diverse opleidingen in de sociale sector en startte haar blog, Beautygloss, in 2007. Al snel groeide dit uit tot een van de meest bezochte beautywebsites in Nederland, met honderdduizenden unieke bezoekers per maand. In 2014 begon ze als een van de eersten in Nederland met dagelijkse lifestyle vlogs.

Daarnaast is ze ook bekend van haar succes als ondernemer. In de afgelopen jaren heeft ze haar eigen wimper- en haarverzorgingsproducten uitgebracht in samenwerking met merken zoals Eyelure en Andrélon, en zijn haar planners erg populair. Als kroon op haar succes won Mascha diverse awards, waaronder de Viva400 Award en de VEED Award voor Beste Beauty YouTuber.

Delen? Graag!