Maakweek meivakantie 12+ jaar: BE(VRIJ)DING

Rabarber

maakweek Be(VRIJ)DING, fotograaf Jord Visser

Maakweek meivakantie 12+ jaar: BE(VRIJ)DING

Een unieke kans bij Theaterschool Rabarber. Maak tijdens de meivakantie een voorstelling over vrijheid, in een samenwerking tussen jongeren en 55+’ers!

Heb jij zin om in vier dagen tijd een voorstelling te maken rondom het thema Be(VRIJ)ding? Lijkt het je leuk om met mensen van verschillende leeftijden samen te spelen? In de meivakantie krijg je de kans om onder leiding van regisseur Marijn van den Bogaard en choreograaf Annoushka Claassens toe te werken naar een theatervoorstelling die op vrijdag 5 mei twee keer zal worden gespeeld bij Rabarber!

55+’ers en jongeren gaan in gesprek over het thema vrijheid. Wanneer ben je vrij? Hoe is het om geen gevoel van vrijheid te hebben? Welke verschillen zijn er tussen mensen met een andere leeftijd, genderidentiteit of culturele achtergrond? Zou jij vechten voor je vrijheid? En hoe doe je dat?

Als speler ben je medemaker: je verzint, maakt en speelt scènes rondom deze thematiek en geeft samen met de regisseur en de choreograaf vorm aan een voorstelling die vecht voor jouw vrijheid.

Wil jij de uitkomst van deze maakweek komen bekijken? Reserveer kaarten vanaf 26 april.

Nieuwsgierig? De maakweek zit inmiddels vol!

Repetitie- en speel planning:

Dinsdag 2 mei 10.00-15.00 uur
Woensdag 3 mei 10.00-15.00 uur
Donderdag 4 mei 10.00-15.00 uur
Vrijdag 5 mei 13.00-20.00 uur (voorstellingen 17.00 uur & 19.00 uur)

Kosten € 195,-
Inclusief 2 vrijkaarten en diner op vrijdag

Dit project is een samenwerkingsverband tussen Theaterschool Rabarber en Huis van Vervoering, de broedplaats voor podiumkunst voor alle 55+’ers van Den Haag en omstreken.

Meer weten?
Check www.huisvanvervoering.nl

  • de foto is gemaakt door Jord Visser
Delen? Graag!