Laat je verbeelding spreken met de korte lesreeks van Rabarber!

Rabarber

Korte lesreeks bij Rabarber op 17 januari 2024

Laat je verbeelding spreken met de korte lesreeks van Rabarber!

Stel je voor: een wereld waarin verbeelding de hoofdrol speelt, waar kinderen de kans krijgen om zichzelf razendsnel te ontdekken door middel van theater. Dat is precies wat Rabarber biedt met onze korte lesreeks, speciaal voor kinderen tussen 7 en 11 jaar. In slechts 9 weken worden kinderen ondergedompeld in de betoverende wereld van theater, onder begeleiding van deskundige docenten die klaarstaan om hen de kneepjes van het vak te leren. Het beste van alles? We starten op 17 januari, dus je hoeft niet te wachten op het nieuwe seizoen om mee te doen!

Een wereld van spel, improvisatie en verhalen vertellen

De lessen bij Rabarber zijn geen gewone lessen; het zijn avonturen waarin kinderen de kans krijgen om te spelen, improviseren en hun eigen verhalen te vertellen. De korte lesreeks, die plaatsvindt tussen januari en maart, is een perfecte kennismaking met de wonderlijke wereld van toneelspelen. Het biedt kinderen de mogelijkheid om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

Ontdekking en ontwikkeling

De korte lesreeks is opgedeeld in leeftijdsgroepen, waardoor elke groep specifiek afgestemde activiteiten en uitdagingen krijgt. Van 7-8-jarigen tot 10-11-jarigen, Rabarber zorgt ervoor dat elk kind de optimale ervaring beleeft. Bovendien is instroom mogelijk tijdens het lopende seizoen, zodat kinderen niet hoeven te wachten op het nieuwe seizoen om aan hun toneelreis te beginnen. Voor kinderen die nog willen ontdekken of zij theater leuk vinden, is deze periode dus perfect. Je krijgt een volledige ervaring en kunt daarna kiezen of je het hele seizoen 24/25 meedoet met een van onze lesklassen. Tijdens de proefles op 13 december kunnen kinderen alvast kennismaken met de lessen. Direct inschrijven kan natuurlijk ook!

Wat kun je verwachten?

  1. Introductie tot toneelspelen: De cursus biedt een 9 weken durende ontdekkingsreis op het gebied van theater en toneel, waarbij enthousiaste docenten kinderen begeleiden, zodat zij zelfs in een korte periode veel leren.
  2. Ruimte voor creativiteit: De lessen zijn gericht op spelen, improviseren en het vertellen van eigen verhalen. Kinderen worden aangemoedigd om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen unieke creatieve stem te ontwikkelen.
  3. Inspirerende omgeving: Rabarber biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn. Hier kunnen ze hun creatieve vaardigheden ontwikkelen.
  4. Ontwikkeling van acteer- en creatieve vaardigheden: De korte cursus bij Rabarber draagt bij aan de ontwikkeling van acteer- en creatieve vaardigheden. Hier heb je niet alleen in het theater veel aan, maar ook op school of in het contact met anderen.

Doe met ons mee!

Wil je ontdekken of theater iets is voor jouw kind? Schrijf ze in voor de proefles op 13 december en laat je kinderen kennismaken met de betoverende wereld van theater bij Rabarber! Meer weten over de data, tijden en andere informatie? Je ontdekt alle details op de groepspagina! Heb je nog vragen over de korte lesreeks? Stuur ons dan een mailtje!

Delen? Graag!