Vier je kinderfeestje

Rabarber

Musical Summer Night 2022

Vier je kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig en wil je dit op een speciale manier vieren? Kom dan je kinderfeestje vieren bij Rabarber!

Bij ons worden de kinderen feestelijk ontvangen in onze foyer voordat ze beginnen aan een creatieve workshop in theater, dans of muziek, gehouden in een van onze professionele studio’s.

Theaterfeestje
Bij de theaterworkshop staan de kinderen in de schijnwerpers. Ze gaan aan de slag met rollenspellen en improvisaties, afgestemd op hun leeftijd en interesses.

Dansfeestje
Tijdens de dansworkshop leren de kinderen een coole choreografie. Onder begeleiding van een dansdocent creëren ze samen met hun vrienden een eigen dansroutine.

Muziekfeestje
Bij de muziekworkshop ontdekken de kinderen ritme en verschillende instrumenten. Onder leiding van een muziekdocent gaan ze samen muziek maken.

Rapfeestje
Het rapfeestje is het moment om aan de slag te gaan met deze unieke kunstvorm. Onder leiding van een ervaren rapper, leren kinderen alles over bars, rijmschema’s en vinden ze hun eigen ‘flow’

De workshops vinden plaats in een van onze studio’s bij Rabarber, waar getalenteerde en enthousiaste docenten voor jullie klaarstaan. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor chips en limonade. Samen maken we er een onvergetelijk feestje van! Voor de ouders en begeleiders hebben we een gezellige foyer om in te ontspannen, terwijl de kinderen vol enthousiasme aan de workshop deelnemen.

Voor: kinderen vanaf 6 jaar
Duur: 2 uur
Kosten: €20,00 per kind (min. 10 en max. 15 kinderen)

Heb je interesse in een feestje of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Zarah via zarah@rabarber.net

Delen? Graag!