Info over voorstellingen

Rabarber

Info over voorstellingen

Kaarten reserveren
Kaarten voor onze voorstellingen zijn online te reserveren. Op werkdagen tussen 11 en 16 uur kunnen kaarten ook telefonisch gereserveerd worden via 070-3450996.
Op de dag van uw voorstellingsbezoek kan alleen nog telefonisch gereserveerd worden. U kunt vanaf 9.30 uur tot 30 minuten voor aanvang vragen naar beschikbare kaarten.
Heeft u online kaarten gereserveerd maar geen bevestiging ontvangen, dan is de reservering niet gelukt. Neem s.v.p contact op met een medewerker van Rabarber.

Kaarten afhalen
De bestelde kaarten kunt u op de dag van de voorstelling afhalen bij de kassa. De kassa gaat één uur voor de voorstelling open. Wij adviseren u kaarten tijdig af te halen. Vanaf vijf minuten voor aanvang kunnen gereserveerde kaarten worden doorverkocht.

Uitverkochte voorstellingen
Als een voorstelling is uitverkocht kunt u op de wachtlijst komen. Vrijgekomen kaarten worden vanaf vijf minuten voor aanvang verkocht. Wij kunnen niet garanderen dat er voldoende kaarten vrijkomen.

Prijzen (onder voorbehoud)

Familieproducties
Volwassenen € 12,50
T/m 18 jaar € 7,50
Rabarberpashouder € 6,00
Korting met Ooievaarspass (50%)

Bij voorkeur graag per pin betalen.

Leeftijd
Baby’s en peuters tot 3 jaar kunnen wij helaas niet toelaten in de voorstelling (uitzonderingen daar gelaten).

Toegankelijkheid
Theater Merlijn en Rabarber zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers (gehandicaptenlift en aangepaste toilet zijn aanwezig). Wanneer iemand in rolstoel de zaal in gaat, vernemen wij dit graag bij de reservering. Theater Merlijn heeft geen ringleiding en ook geen speciale voorzieningen voor slechtzienden.

Delen? Graag!