Gelukkig nieuwjaar! Dit staat er op het programma bij Rabarber

Rabarber

Dit is er te doen in 2024

Gelukkig nieuwjaar! Dit staat er op het programma bij Rabarber

Een nieuw jaar brengt een bijzondere sfeer met zich mee, en ons seizoen is in volle gang. We hebben veel leuke evenementen gepland, en in de klassen werken we hard aan presentaties en voorstellingen.

Vanaf 8 januari zijn we weer open voor reguliere lessen, maar tot 6 januari is het al gezellig druk met deelnemers aan onze Maakweek. Ook in de voorjaarsvakantie kunnen kinderen hieraan deelnemen en in één week een complete voorstelling maken tussen 19 en 23 februari! Benieuwd wat er nog meer te doen is? Lees dan snel verder!

 

 

9 januari 2024: BLCKBX Studio Nights – Extra Sessie! – Rabarber

Kom nog snel kennismaken met BLCKBX tijdens een extra open studiosessie op 9 januari bij Rabarber voor iedereen tussen de 15 en 25. In december hebben we in vier sessies nieuwe performance technieken en kunstvormen verkend, gericht op het verhaal van Gen Z. In het nieuwe jaar kun je nog één vrijblijvende sessie volgen, daarna gaan we echt aan de slag! Meld je nu aan.

17 januari 2024: Korte Lesreeks (7-11 jaar) – Rabarber

Speciaal ontworpen voor jonge enthousiastelingen tussen de 7 en 11 jaar. De korte lesreeks bij Rabarber belooft een leerzame en plezierige ervaring voor kinderen die willen ontdekken of toneel en theater iets voor hen is. In slechts 9 weken leer je de basis van toneelspelen. (Ook erg leuk om cadeau te doen!) Schrijf je in!

26 t/m 28 januari 2024: Twee Tellen (Voorstelling 14+) – Rabarber Loods

Een meeslepende voorstelling voor jongeren van 14 jaar en ouder. Een fatale crash brengt een diverse groep onbekende mensen samen, allemaal op het punt van een tragisch einde. Maar op het allerlaatste moment, net voordat alles misgaat, bevriest de tijd voor twee seconden. Beleef de kracht van theater in de intieme setting van de Rabarber Loods tussen 26 en 28 januari! Reserveer nu!

10 en 11 februari 2024: RAB’s Middelbare Scholieren Festival – Rabarber

Tijdens het RAB’s festival gaan scholen uit Den Haag en omgeving de theatrale ontmoeting met elkaar aan. Verspreid over de dag en naar aanleiding van hetzelfde thema, spelen de deelnemende scholen voor elkaar in Theater Merlijn. Daarnaast is er een interactief programma van workshops, een gezamenlijke lunch en nagesprekken. Meer info

22 februari t/m 10 maart 2024: Paradijsvogels (Voorstelling 6+) – Theater Merlijn

Een betoverende voorstelling geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Theater Merlijn brengt het verhaal van ‘PARADIJSVOGELS’ tot leven met nooit eerder vertoond decor. In deze aangrijpende voorstelling weigert een groep jongeren terug te keren naar een wereld waar volwassenen chaos creëren. Waarom zou je opgroeien in een samenleving die niet als thuis aanvoelt? Reserveer nu!

Vanaf 7 maart 2024: 10-weekse toneelcursus voor ouders en volwassenen (30+)

Vanwege het succes van de vorige cursus bieden we op verzoek nog een toneelcursus aan voor volwassenen vanaf 7 maart! Samen met andere volwassenen stap je het podium op en leer je technieken die zowel in het theater als in je professionele leven van pas zullen komen. Meld je aan!

23 t/m 28 maart 2024: State of Shame (Voorstelling 12+) – Theater Merlijn

Een krachtige voorstelling voor jongeren vanaf 12 jaar. ‘State of Shame’ bij Theater Merlijn neemt het publiek mee op een poëtische reis, waarin belangrijke thema’s zoals schuld en schaamte worden belicht. Gemaakt en gespeeld door deelnemers van de Broedplaats. Reserveer nu!

Zo, nu ben je helemaal bijgepraat. Laat het nieuwe jaar maar beginnen. Schrijf je in, reserveer je plek en dompel jezelf onder in een wereld van kunst en creativiteit. Deze evenementen beloven een onvergetelijke ervaring te worden voor alle liefhebbers van cultuur en kunst in het hart van Den Haag. Met de allerbeste wensen, namens ons allemaal.

Delen? Graag!