TRACpresentatie

Rabarber

Verwacht

TRAC

TRAC
presentatie

  • Datum: 07 - mei - 2019
  • Aanvangstijd: 20:30
  • In: Den Haag
  • Waar: STUDIO33
  •  Reserveer nu

Vanaf september volgenden studenten van de TRAC diverse theaterdisciplines, van dramaturgie tot zang, van performance, viewpoint, mime en maskertraining, bewegingstheater en basis acteren tot aan het maken van een presentatie.

De presentatie is geen einddoel maar een onderzoek naar hoe je al deze theatrale middelen kunt hanteren in de praktijk van het maken van theater. Het is geen kant en klare voorstelling maar een theaterschets waarin alle technieken die de studenten hebben behandeld aan bod komen. De presentatie heeft de titel Jungle en is een rauwe theatrale uitspatting grof en ruw geïnspireerd op het oude verhaal van Jungle Book waarin de ontwikkeling van de studenten centraal staat en het presenteren hiervan een onderdeel van de lessen is in de opleiding van de TRAC. De collage Jungle is begeleid door David Geysen (Dégradé).

I.v.m. beperkte plaatsen is het raadzaam tijdig kaarten te reserveren. Reserveer hier of via 070 3450996. Gereserveerde kaarten kunnen op de dag van de presentatie vanaf een half uur voor aanvang worden afgehaald bij de kassa van Rabarber.

Met Elisa van den Berg, Marieke Odufre, Louisa Rutten, Donny Singh, Chazz swaager, Moniek Valstar. Regie David Geysen Techniek Robert Schmidt

Speeldata
Dinsdag 7 mei, aanvang  20.30u

Duur

Het programma duurt ca. 30 minuten

Prijs
Normaal  € 4,-
Op vertoon van een kortingsvoucher is de toegang gratis (wel vooraf reserveren)

Leeftijd 12+

Delen? Graag!
inschrijving
blijf op de hoogte van onze activiteiten