Maakweek(kerstvakantie)

Rabarber

Verwacht

Maakweek
(kerstvakantie)

Klaar voor een spetterende start van 2024? Onze Maakweek theater biedt kinderen tussen 8 en 12 jaar een unieke kans om tijdens de kerstvakantie een week lang ondergedompeld te worden in de wereld van theater. Van dinsdag 2 januari tot en met zaterdag 6 januari worden ze medemakers van een fantastische voorstelling en leren ze alles wat nodig is om te schitteren op het podium! Een kerstcadeau om nooit te vergeten!

Let op: er is plek voor maximaal 15 kinderen. Vol is echt vol, dus zorg dat je erbij bent.

Ontdek acteer- en toneelvaardigheden

Onder begeleiding van ervaren theatermakers verkennen kinderen de wereld van theater en toneel tijdens de Maakweek. Ze leren emoties uit te drukken, personages te ontwikkelen en bouwen zelfvertrouwen op door toe te werken naar een échte voorstelling voor familie en vrienden.

Creëer, schrijf en speel

Kinderen acteren niet alleen, maar dragen actief bij aan het creëren van het verhaal. Ze schrijven dialogen en denken mee over kostuums en decor. Alles om hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Samenwerken en vrienden maken

Onze groepen zijn bewust klein gehouden (maximaal 15 deelnemers) om een hechte en ondersteunende omgeving te bieden. Kinderen maken in een korte tijd nieuwe vrienden en leren hoe ze als team kunnen samenwerken aan één gemeenschappelijk doel.

Waar en wanneer?

De Maakweek theater bij Rabarber vindt plaats op onze locatie aan de Bilderdijkstraat. De repetities zijn van dinsdag 2 januari tot en met zaterdag 6 januari, elke dag van 9.00 tot 15.00 uur, met een geweldige voorstelling als eindresultaat.

Hoe doe je mee?

Schrijf je kind nu in voor de kersteditie van de Maakweek. Bezoek de inschrijfpagina, selecteer de kerstvakantiedatum en vul het inschrijfformulier in. De kosten voor de Maakweek bedragen €290,-.

Delen? Graag!
blijf op de hoogte van onze activiteiten