KEES (Voorstelling) 5+

Rabarber

Verwacht

Kees

KEES (Voorstelling) 5+

  • Datum: 21 - okt - 2023
  • Aanvangstijd: 14:00 en 16:00
  • In: Den Haag
  • Waar: Theater Merlijn
  •  Reserveer

 

 

Een voorstelling over grenzeloze fantasie

Ontmoet Kees, de jongen met een bruisende fantasie! In zijn oude huis, waar zijn ouders nauwelijks zijn, creëert Kees zijn eigen magische wereld. Hij bouwt geweldige hutten, tekent knotsgekke cartoons en bedenkt spannende verhalen over ridders en rovers.

Maar soms wordt Kees ’s nachts bang van de gesprekken van zijn ouders beneden, en transformeert hij deze in angstaanjagende monsters die zijn wereld willen binnendringen. Met zijn pilotenhelm op, favoriete boek bij de hand en de tv als schild, verschuilt hij zich in zijn kamer.

Toch stopt zijn fantasie nooit! De wind speelt op de ramen als een meeslepende mars, de tv begint met hem te praten en zijn kamer verandert in een wilde rivier. Nu lijkt zelfs zijn kamer niet meer veilig, dus besluit Kees zijn angsten te trotseren en op avontuur te gaan.

Is Kees’ fantasie iets om bang voor te zijn? Of kan het hem juist veel brengen? Ontdek het in ‘Kees – (Of de jongen die te veel scheetjes liet)’, een muzikale feel-good voorstelling waarin je leert dat er honderd verschillende manieren zijn om met angsten om te gaan. Dé muzikale feel-good afsluiter van de *herfstvakantie. Koop snel je kaartjes en mis het niet.

*Deze voorstelling is onderdeel van kunstfestival de Betovering 

Speeltijden bij Rabarber

Zaterdag 21 oktober 14.00 (uitverkocht)
Zaterdag 21 oktober 16:00 (uitverkocht)

Reserveer 


Leeftijd: 5+
Duur: 45 minuten
Prijs: € 8,50
Spelers: Eric Robillard, Janwillem van der Poll, Freek Koopmans en Frans Kemna
Makers: Concept Percossa Regie Kiki Jaski Muziek Percossa & Jan Groenteman

Delen? Graag!
blijf op de hoogte van onze activiteiten