BT presentatie Corona museum

Rabarber

Verwacht

BT presentatie
Corona museum

  • Datum: 07 - jul - 2020
  • Aanvangstijd:
  • In: Den Haag
  • Waar: Theater loods
  •  Lees meer

Dalton BT neemt u mee naar het Corona Museum. Ze laten zien wat er de afgelopen maanden door hen heen is gegaan, delen hun twijfels, verlangens en hoop. U wandelt
langs hun zelfbedachte scènes, wordt begeleid door gidsen en maakt een reis langs de wonderlijke periode van de afgelopen maanden. Het was een donkere tijd, maar maak u geen zorgen, er valt ook genoeg te lachen in dit museum. We heten u van harte welkom!

Uw gidsen in het museum zijn ons Corona Squad-Team. Ze zijn cumlaude afgestudeerd aan de Covid Military Academy te Cambridge. Niemand weet meer van lockdowns, 1,5 meter protocollen
en quarantaine maatregelen dan zij. We verzoeken u om ze niet tegen te spreken, want ze hebben altijd gelijk. Punt! Ze worden gespeeld door: Noah, Lukie, Rosa en Noor.

Speeltijden
16.30
18.30
19.30

U krijgt de volgende zes scènes te zien:
DANCE WITH ME, I WANT TO BE HAPPY
Je zit alleen in je kamer, je vrienden kun je alleen online ontmoeten. Veel liever zou je in het echt met hen willen dansen, maar helaas is dat niet mogelijk. Je kunt er alleen van dromen…
Spelers: Luna, Björn, Aidan en Jazz

CORONA HOOFDKWARTIER
Het Corona virus heeft een hoofdkwartier. Vandaar worden nieuwe infecties georganiseerd. Ze reizen de hele wereld over, maar soms komen ze akelig dichtbij. Wees gewaarschuwd!
Spelers: Janna, Annika, Mila, Alma

VEEL TE OUD
Vier eenzame bejaarden zitten zich door de Corona crisis te vervelen in een bejaardentehuis. Wat zouden ze graag weer jong zijn, op vakantie gaan, lekker sporten en met de mannen flirten. En waarom ook eigenlijk niet…?
Spelers: Emilie, Sophie, Lynn, Davey

TOEN DE DAG OPEENS EEN SLEUR WERD
De dagen waren vroeger vol afwisseling en onverwachte gebeurtenissen, maar toen kwam de Corona crisis. Opeens veranderde het leven in een sleur en begon elke dag op die van gisteren te lijken.
Spelers: Merel, Robine, Bo-Mai, Lisanne

KUNST, WETENSCHAP EN MAGIE
Een kunstenaar, wetenschapper en waarzegger weten precies wat de oplossing voor de Corona crisis is. Houdt u portemonnee gereed, dan bieden ze graag hun hulp aan.
Spelers: Berend, Sammy, Jack

I WANT TO MOVE!
Online lessen, zitten achter je beeldscherm, het gevoel dat je gevangen zit in je eigen kamer. Je probeert het vol te houden, totdat je barst: rennen, rappen en skaten!
Spelers: Sara, Viggo, Kira

Artistieke begeleiding: Marcel Roijaards & Joia Rath
Met dank aan: Patty Broese van Groenou, Sascha van Veen, Brit van der Lans en Zarah Boeters

Delen? Graag!
inschrijvingsbutton
blijf op de hoogte van onze activiteiten