ACT OUT Theaterfestival (Studio’s & Maaklabs)

Rabarber

Verwacht

Header-ACTOUT-pagina

ACT OUT Theaterfestival
(Studio’s & Maaklabs)

 • Wanneer: tussen 7 en 23 juni 2024
 • In: Den Haag
 • Waar: Theater Merlijn en Studio 33
 •  Reserveer

Welkom bij ACT OUT, dé plek waar jongeren vanaf 12 jaar hun creativiteit op het podium tot leven brengen in toffe voorstellingen! Met één ticket krijg je toegang tot twee optredens op dezelfde dag. Wil je meer zien? Reserveer dan aparte tickets voor extra optredens. Bij ACT OUT is één ticket genoeg voor een dubbele dosis theaterplezier!

De voorstellingen spelen op 7, 8 en 9 juni óf op 21, 22 en 23 juni. Hieronder zie een overzicht van alle voorstellingen in deze weekenden. Via de link ontdek je direct meer informatie én kun je tickets reserveren of bezoek direct de algemene ticketwebsite.


Een verlangen te weten + PERFECT (Studio 1 + Studio 2)

speelperiode: 7 juni 18:30, 8 juni 20:30 en 9 juni 14:30
locatie: Theater Merlijn

 • Een verlangen te weten: Stel, je vindt een kistje: Wil jij dan weten wat er in zit? Een verlangen te weten gaat over de worstelingen met nieuwsgierigheid tot de wereld en de ander.
 • PERFECT: De perfecte dag, de wereld is maakbaar en iedereen is gelukkig. Als alles maar leuk is een iedereen kan zien hoe fantastisch, uitstekend, en perfect alles gaat. Maar, is het wel allemaal zo leuk?
Meer informatie

Game On + Dat morgen zo mag zijn als vandaag (Studio 3 + Studio 5)

speelperiode: 7 juni 19:00, 8 juni 20:30 en 9 juni 14:30
locatie: Studio 33

 • Game On: Wat als een simpel spelletje je leven gaat bepalen en je geen fouten meer mag maken?
 • Dat morgen zo mag zijn als vandaag: Welkom in onze perfecte toekomst. Wij, 15 tieners, hebben de totaal harmonieuze wereld van de toekomst gecreëerd. Een insta-waardige wereld waar alles wat ooit slecht was, is opgelost, uitgestorven en vergeten.
Meer informatie

Wie wat waar is Alice! + EEN TELETUBBIE IS OOK MAAR EEN MENS DIE EEN ROL SPEELT (Musical Studio + Studio 4)

speelperiode: 7 juni 20:30, 8 juni 18:30 en 9 juni 16:30
locatie: Theater Merlijn

 • Wie wat waar is Alice!:Alice raakt verzeild in haar eigen droomwereld. Op haar pad om koningin te worden komt ze allerlei figuren tegen die haar zouden moeten helpen, maar ze lijkt er meer alleen voor te staan. Weet Alice de weg naar huis terug te vinden?
 • EEN TELETUBBIE IS OOK MAAR EEN MENS DIE EEN ROL SPEELT: De spelers van Studio 4 willen niet meer meedoen aan een absurd toneelstuk over sprookjesfiguren en weigeren hun rol nog langer te spelen. Ze proberen te ontsnappen, maar blijken voor eeuwig gevangen te zitten in theater Merlijn.
Meer informatie

Erfenis + 11 maanden en 9 dagen (Maaklab 1 + Maaklab 3)

speelperiode: 21 juni 18:30, 22 juni 20:30 en 23 juni 14:30
locatie: Theater Merlijn

 • Erfenis: Geheimen, intriges, jaloezie, onopgeloste ruzies, verschillen, spanningen… Drie generaties, één familie. Een vicieuze cirkel.
 • 11 maanden en 9 dagen: In de voorstelling 11 maanden en 9 dagen krijgt het publiek een kijkje in het leven van een moeder en twee kinderen die te maken hebben met een groot verlies. Maar, wat gebeurt op het moment dat er iemand nieuw bij de deur staat?
Meer informatie

UNDER PRESSURE + Mag ik nog even klein zijn? (Maaklab 4 + Maaklab 6)

speelperiode: vrij 21 juni 20.30 – za 22 juni 18.30 – zo 23 juni 16:30
locatie: Theater Merlijn

  • UNDER PRESSURE: Laat jij je wel een onderdrukken of ben jij de onderdrukker? Wat gebeurt er als een spelshow uit de hand loopt? Welke prijs wordt er betaald? Ondertussen zoeken de spelers naar hun stille kracht…
  • Mag ik nog even klein zijn?: Een intiem portret van tien jonge vrouwen die terugblikken op hun jongere zelf. Toen leefden ze in een zorgeloze, speelse tijd, nu staan ze op de drempel van een volwassen leven.
Meer informatie
Delen? Graag!
blijf op de hoogte van onze activiteiten