Open Mic tijdensACT OUT Theaterfestival

Rabarber

Verwacht

Header-ACTOUT-openmic

Open Mic tijdens
ACT OUT
Theaterfestival

  • Wanneer: 8 of 22 juni 2024
  • In: Den Haag
  • Waar: Rabarber
  •  Aanmelden

Heb jij een gaaf talent? Laat het zien tijdens ACT OUT; hét theaterfestival van Rabarber!

ACT OUT een splinternieuw theaterfestival waar jongeren hun talenten delen met een breed publiek. Naast vijf toffe voorstellingen in de weekenden van 7 en 21 juni, organiseren we ook twee Open Mic-momenten waaraan jij kunt deelnemen!

Wil jij je talenten delen op zaterdag 8 of 22 juni in onze Festival Foyer? Vul dan snel het formulier in om je aan te melden en doe mee! Doe dit vóór 22 mei en grijp jouw moment op het podium.

Leuk, ik doe mee!

Waar zijn we naar op zoek?

ACT OUT verwelkomt een breed scala aan talenten uit Den Haag en omgeving voor de Open Mic. Of je nu muzikant, stand-up comedian, spoken word-artiest bent, of een ander talent hebt, we nodigen je uit om het podium te betreden.

Hoe kun je deelnemen?

Simpel! Er is geen voorselectie, dus je kunt je direct aanmelden. Vertel ons gewoon wat je van plan bent, met hoeveel mensen je wilt optreden en wat je nodig hebt om je optreden succesvol te maken. We staan open voor creatieve ideeën en zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen. Er is wel beperkte ruimte, dus meld je snel aan!

Let op: Als je je eigen kunst wilt tentoonstellen, stuur dan een e-mail naar zarah@rabarber.net met een gedetailleerde beschrijving van je werk en enkele foto’s. Er is een goede kans dat jouw tentoonstelling tijdens het hele festival te zien is! Bekijk hier alle voorstellingen die de ACT OUT weekenden te zien zijn!

Delen? Graag!
blijf op de hoogte van onze activiteiten