2T presentatie

Rabarber

Verwacht

2T presentatie

  • Datum: 23 - mei - 2023
  • Aanvangstijd:
  • In: Den Haag
  • Waar: Theater Merlijn
  •  koop kaarten

Op dinsdag 23 mei speelt 2T in Theater Merlijn. Met het spelen van hun eindpresentatie sluiten ze het 2e jaar theaterklas af.

Aanvang: 18.30 en 20.15 uur
Locatie: Theater Merlijn
Duur: ca. 60 minuten (programma is zonder pauze)
Kaarten: € 5,00
Tot 1 mei allen te bestellen met actiecode. Na 1 mei is kaartverkoop openbaar.

2TA speelt  ‘DE TANTES’

Wat als je vader is weggelopen en je moeder niet meer leeft? Joostje heeft van haar hart een bunker gemaakt, van haar huis een vesting. Ze eet alleen maar drop en drinkt 2 liter cola per dag. En dan, zomaar opeens, staan je tantes voor de deur…

2TA maakte een presentatie over vechten tegen je tranen, het lot en de buitenwereld die op de deur bonst.

Met  Pien van Wijmen, Yfke Posthuma, Emma Cordoba Morales, Tessel Stijnman, Thomas de Man, Tygo Nupoort, Elena Raimondi, Marije Bosch, Victoria Fabels, Malou Verspuij, Lorna Finci, Dunya Beem,  Renée van Soest.

2TB speelt  ‘RECONSTRUCTIE VAN DE LIEFDE’

Als Charlie en Georgia elkaar ontmoeten, is het liefde op het eerste gezicht. Ze geloven in een toekomst vol geluk, maar nog voor ze hun leven kunnen delen, sterven ze veel te jong in elkaars armen. Moet hun droom vol hoop zo dramatisch aflopen? Stel nou eens dat je dit niet accepteert, dat je in opstand komt tegen je lot. Charlie en Georgia proberen hun geschiedenis te veranderen en blijven geloven in een toekomst voor hun samen.

2TB wilde een presentatie maken over een gevecht met de tijd. Hoe kan je terugdraaien wat gebeurd is? Hoe zorg je ervoor dat je leven verloopt zoals je dat gedroomd had? Vanuit deze vragen ontstond: ‘reconstructie van de liefde’.

Met Bente Sosef,  Luna Koots, Keette van der Werff,  Mees Sidler, Elias Terhorst, Helena van Gaalen, Kate Ludwig, Elin Riet,  Malou Scheepens, Isa van Huis, Isabelle Triep, Emma den Os.

Spel
Judith Linssen (2TA) en Marcel Roijaards (2TB),  Zang Merel van Lent Dans Annette Mandos Licht/techniek Joost Kelderman Met dank aan alle vrijwilligers!

Delen? Graag!
blijf op de hoogte van onze activiteiten