Studio 33 Festival 2015

Studio 33 Festival: hét jongeren theaterfestival van Den Haag

Een grootse happening waarbij het hele gebouw aan de Bilderdijkstraat 35, twee weekenden lang, wordt ondergedompeld in dynamische theateractiviteiten voor iedereen vanaf 12 jaar!
Tijdens het festival zie je twaalf bijzondere, ontroerende en sprankelende theatervoorstellingen en een film. En verder zijn er gratis exposities, muzikale-, dans- en performing acts.

Blok de data in je agenda en neem je vrienden mee!

Bekijk hier de digitale festivalkrant.  

Reserveren:
per voorstelling
kan hier
pass-partouts
kan hier
of 070-3450996


Prijzen:
PASSE-PARTOUT
4 verschillende voorstellingen:
€ 25,00 volwassenen
€ 20,00 t/m 21 jaar
€ 15,00 Rabarberpas

LOSSE VOORSTELLING:
€ 9,00 volwassenen
€ 7,50 t/m 21 jaar
€ 6,00 Rabarberpas

Aan het studio 33 Festival werken mee:
Andrea de Kruijf (decor en kostuums)
Joost Kelderman en Jordan Tuinman (licht en techniek)
Miranda van der Kooy (productie)
Renée van Eerden, Nina Malan (randprogramma)
Lydia Hofman (film)
Milan Tettero (foto’s voorstellingen)
Jesse Skolnik, Isabel van Gunneweg (ontwerp poster/flyer)
Nina Sondagh (foto’s flyer)

Verder: Guido Hildebrand (receptie/theater coördinator), Sandra Jansen (receptie), Evelien van Bree (bar), Patricia Oldenhave (bar), Bob Brinkman (bar), Ilse Geilen (bar), Patries Baijer (backstage), Zarah Boeters (theater coördinator/backstage), Micheline Matla (backstage), Raysrie Boedhoe (backstage), Dennis Ros (techniek), Rebecca van Leeuwen (algemeen directeur), Karin Lucet (zakelijke leiding).

Ook optredens van: Crosstown, Musicon, etc.

Met dank aan: alle spelers, makers, vrijwilligers, Else de Bruin, Tessa Verbei, Emmaus Den Haag, Emmaus Beeklaan.

Voorstellingen die er te zien zijn:

29-31 mei, Theater Merlijn

Don't mention the x-word
Elf dochters, één moeder en een broer. Ze hebben allemaal hun eigen problemen, met hun eigen oplossingen. Maar daar willen ze het vooral niet met elkaar over hebben!
Lees meer...

Hans & Grietje, een familiedrama
Wie vertrouw je, als je ineens moederziel alleen op de wereld bent en eten en onderdak nodig hebt? Je vader en stiefmoeder in ieder geval niet. En die oude, blinde dame? Kom het zien in Hans en Grietje een familiedrama.
Lees meer...

Geloof je het zelf
Een voorstelling over geloof. Aan de hand van religieuze taferelen en rituelen onderzoeken de spelers waar zij in geloven.
Lees meer...

29-31 mei , Studio 33

Vive les jeunes
Jongeren moeten serieus genomen worden, het is tijd voor een revolutie! Niet alles is echter vanzelfsprekend: welke prijs betalen de strijdende jongeren voor hun idealen?
Lees meer...

SAFE
Gedurende deze tragikomische voorstelling wijzen 7 beveiligers u op de gevaren van de wereld. Maar wees gerust, Gerard zal u beschermen.
Lees meer...

Meisjes zijn niks.
Meisjes zijn niks gaat over verliefd worden en stoer doen. Over jongens en meisje en jongensmeisjes en meisjesmeisjes. Over vlinders in je buik en stenen in je maag.
Lees meer...

5-7 juni, Theater Merlijn

Welcome to reality
Welkom bij weer een nieuwe aflevering van ‘Welcome to reality’. Can you be yourself? Daar komen we vanavond achter! Vier kandidaten gaan met elkaar de strijd aan om de titel "Uniek 2015".
Lees meer...

Prinsessendrama’s
De Disney prinsessen nemen het heft in handen, wachten niet langer en gaan zelf op zoek naar hun Prins. Het leven van de moderne Disney prinses gaat al lang niet meer zoals de sprookjes je doen geloven.
Lees meer...

Knollenland
Knollenland is een korte montagevoorstelling over jongeren die gezamenlijk houvast zoeken in een eigen fictieve wereld, met eigen regels en gebruiken. Maar wie bepaalt nou toch de weg?
Lees meer...

5-7 juni, Studio 33

Een hoop gezeik om een kleine opmerking
In ‘Een hoop gezeik om een kleine opmerking’ zien we elf meiden in een discotheek. Gewoon met z’n allen op stap zoals ze vaak. De avond loopt echter anders dan gedacht als twee van hen terloops een opmerking maken…
Lees meer...

Moeras van Jas
Aan de rand van een stad verzamelen zich jonge mensen, verstopt onder een moeras van jas. Verstoppen, verschijnen en toch weer verdwijnen. Twee mensen ontmoeten elkaar, beginnen elkaar te begrijpen en de jassen verdwijnen.
Lees meer...

Spiegelbeeld
Een sportschool anno 2015. Iedereen is bezig met zichzelf. We willen allemaal mooi en gezond zijn. Maar voor wie doen we het echt? Voor onszelf? Of voor anderen? Schoonheid is vergankelijk, toch?
Lees meer...

Het hele weekend is ook de film Wonderland te zien.
Een productieklas wordt geconfronteerd met de verdwijning van hoofdrolspeelster Noha 48 uur voor de première van hun versie van Alice in Wonderland.
Lees meer...