RABARBER nieuwsbrief 2

Briefhoofd Rabarber

nieuwsbrief -2- 13 oktober 2010

Beste leerlingen en ouders,

Wat gaat de tijd toch snel. Na een zinderende opening en start van het seizoen draaien alle groepen op volle toeren en is het alweer bijna herfstvakantie. Niemand hoeft zich in die vakantie te vervelen want van 17 t/m 24 oktober speelt Rabarber de spannende familievoorstelling “Koning van Katoren”. 
Voor reserveringen: 
klik hier of bel 070 3450996. Ik wens jullie een inspirerend vervolg van het seizoen toe en graag tot ziens bij “Koning van Katoren”. 
Rebecca van Leeuwen

25 jaar Rabarber

Rabarberpas en voucher
Deze week ontvangen alle leerlingen hun Rabarberpas voor dit seizoen, samen met een voucher.
Met deze voucher kun je, door hem samen met je Rabarberpas te tonen, 1 voorstelling van Rabarber gratis zien. Let op: de voucher geldt niet voor de kerstvoorstelling in Theater aan het Spui; daar kun je op vertoon van je pas voor €6,= naar toe. Heb je nog geen pasfoto ingeleverd, dan krijg je geen pas. Zorg er dus voor dat je je pasfoto -voorzien van naam en klas- alsnog zo spoedig mogelijk inlevert bij de receptie!

Herfstvakantie
Onze herfstvakantie is van maandag de 18de t/m zondag de 24ste. Dat betekent dat de lessen in het weekend van 16 en 17 oktober gewoon doorgaan. De eerste les na de vakantie is op maandag de 25ste.

Betaling eerste termijn
Begin volgende week ontvangen alle ouders de eerste termijn factuur. Om tijd, papier en geld te besparen hebben wij besloten dit jaar de factuur per email te versturen. Rond 28 oktober as. zal de eerste termijnbetaling automatisch worden geïncasseerd.

Kijkdagen in november
De kijkdagen voor toneel zijn dit jaar van 8 t/m 14 november en voor dans van 15 t/m 21 november. Meer informatie hierover later op onze website en per email.

Klassenfoto’s
Van 1 t/m 7 november as. worden alle klassenfoto’s genomen. Zorg dat je erbij bent!

Tot ziens!
Het Rabarberteam
070 3450996 
www.rabarber.net 
25 jaar talentontwikkeling en spelplezier